Melodies of Inner Stillness™ is de nieuwe workshop in ontwikkeling. 

 

Duik in de harmonie van klank en stilte terwijl de gitaarsnaren resoneren met de diepste lagen van je ziel. Ervaar de vredige resonantie en kom in balans.

 

Laat je raken door de betoverende melodieën die de stilte doorbreken en je verbinden met je innerlijke zelf. Een innerlijke reis van introspectie en rust.

 


 

“We nodigen je uit om jouw deuren te open naar een ervaring van diepe innerlijke harmonie en zelfontdekking! Ontdek deze unieke workshop : Melodies of Inner Stillness™, een uitnodiging om de essentie van je wezen te verkennen en te omarmen.

 

 

 

 

Stap binnen in een betoverende reis waarin de klanken van Heino’s elektrische gitaar je meenemen op een transcendente ontdekkingsreis. Laat je hart en ziel resoneren met de thema’s die we verkennen, zoals loslaten, aarden, naar je gevoel luisteren, zachtheid, vrijheid en kracht. Elke melodie raakt diep aan de kern van je wezen en opent de deuren naar een diepgaand innerlijk weten.

 

 

 

 

Tijdens deze inspirerende workshop creëren we een harmonieuze afwisseling tussen Heino’s live gitaarmuziek en momenten van stille contemplatie. Deze meditatieve rustmomenten bieden je de gelegenheid om de stilte binnenin jezelf te ervaren en je te verbinden met de allesomvattende stilte van het universum. Terwijl je jezelf overgeeft aan de serene rust, ervaar je een staat van volledig loslaten van het ego, waarin je opgaat in een innerlijk-geluk opwekkende Selfless-State en één wordt met het grotere geheel.

 

 

 

 

Deze workshop, die ongeveer drie uur duurt, nodigt je uit om jezelf te openen voor de helende energieën die voortkomen uit de samensmelting van muziek en stilte. Het is een uitnodiging om dieper te gaan dan de oppervlakkige lagen van het dagelijks leven en je te verbinden met je ware essentie.

 

 

 

 

Tijdens de sessies nodigen we je soms ook uit om vrijuit te bewegen, je lichaam te laten dansen en jezelf uit te drukken op de golven van de muziek. Voel de bevrijding van totale expressie en ontdek de vreugde die voortkomt uit het belichamen van je ware zelf.

 

 

Laat de klanken en stiltes je begeleiden op een innerlijke reis naar vervulling en zelfontdekking.”

 


 

 

De locatie van deze workshop zal hoogstwaarschijnlijk de knusse “Oorsprong” in Nijmegen worden.

 

Hou deze pagina en de agenda in de gaten , want binnenkort is er de mogelijkheid om je aan te melden.

 

Wil je alvast op de lijst voor de eerste Melodies of Inner Stillness™ workshop, meldt dat dan even via het contact-formulier.