Beste bezoekers,

Bent u een liefhebber van prachtige elektrische gitaarklanken die uw ziel weten te raken? Zoekt u naar een intiem en ontroerend huiskamerconcert of een andere gelegenheid waarbij het geluid niet zo luid hoeft te zijn als een volledige band? Dan hebben wij de perfecte act voor uw evenement:

Guitar Vibes!!
(met Heino op de elektrische gitaar)


Heino is een getalenteerde muzikant die zich specialiseert in het vertolken van rakende en gevoelige composities op zijn elektrische gitaar. Met zijn virtuositeit brengt hij u meeslepende interpretaties van bekende stukken, variërend van Focus en Gary Moore, Carlos Santana tot Jeff Beck en Dire Straits. Hij voegt daar af en toe een (bluesy) improvisatie aan toe, waardoor elk optreden uniek en betoverend wordt.

BEKIJK/LUISTER DE VIDEO


Wat Heino extra bijzonder maakt, is dat hij zichzelf begeleidt met behulp van zijn veelal zelfgemaakte backing tracks. Dit stelt hem in staat om een vol en meeslepend geluid te creëren, zonder de noodzaak van een volledige band. Hierdoor is hij perfect geschikt voor intieme settings, waar het geluid precies goed moet zijn om de emoties tot hun recht te laten komen.

 


Heeft u een passie voor elektrische gitaar en bent u op zoek naar een onvergetelijke muzikale ervaring, dan is Heino degene die u wilt boeken. Of het nu gaat om een huiskamer-concert, een besloten feest of een andere gelegenheid, Heino zal uw publiek betoveren met zijn muzikale vaardigheden en de diepgang van de composities die naar zijn eigen improvisatie-stijl worden vertolkt.

 


Neem vandaag nog contact op met Heino via het contactformulier om uw boeking te bespreken. Laat u meevoeren op de klanken van zijn elektrische gitaar en beleef een muzikale reis die uw hart zal raken.

Contact

 


Met vriendelijke groet,

Het Innerlijk Geluk Team