Let op! Je aanmelding is altijd bindend (ook als je nog niet betaald hebt).
Meld je je aan en kom je vervolgens niet opdagen, dan blijft je factuur van kracht en worden de annuleringskosten in rekening gebracht.

 

Zodra je je inschrijft voor een workshop bij www.tantricflow.nl, verklaar je je akkoord met de hieronder beschreven voorwaarden.

 


 

Algemene Voorwaarden Innerlijk-Geluk 

 

De website “www.tantricflow.nl” en de daaraan gekoppelde (internet)diensten worden ter beschikking gesteld door de eenmanszaak “Heino Jansen”, statutair gevestigd te Arnhem en ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 59118237, vestigingsnr. 000028436970.

 

Voor een prettige leesbaarheid, hierna als volgt benoemd:
Heino Jansen & Team = ‘ons’, ‘onze’, ‘we’ of ‘wij’.
Jij – als ingeschreven/aangemelde – deelnemer = ‘je’, ‘jij’, ‘jou’ of ‘jouw’.

 


 

 

Privacy

 

Wat doen wij met jouw gegevens?
Bij aanmelding stel je je naam, email-adres en telefoonnummer beschikbaar aan www.tantricflow.nl. Wij gaan zorgvuldig om met deze gegevens. Jouw gegevens worden exclusief door ons gebruikt om jou op de hoogte te stellen van de workshop waarvoor je je hebt aangemeld alsmede komende innerlijk-geluk workshops en/of agenda wijzigingen.

 

Indien je geen prijs (meer) stelt op deze informatie, dan kun je dit melden door middel van een email aan info@tantricflow.nl.nl

 

Ter info: Wij kiezen voor wederzijdse vrijheid in het aanbieden van workshops. Dit betekent dat we de prijzen zo laag mogelijk houden en dat we (beklemmende) klant-binding-commercie zoveel mogelijk vermijden. Om die redeneren werken we niet met abonnementen, kortingsbonnen en strippenkaarten, kun je naar onze workshops op verschillende locaties in het land, zijn er wisselende workshop-dagen en geen vaste deelnemers-groepen. Deze vrijheid brengt wel een prijs met zich mee; Zo werken we met commitment: “Aanmelden = Meedoen”. Tevens dienen we onze onregelmatig geplande workshops onder de aandacht te brengen. We kiezen er daarom voor om alle deelnemers in ons bestand – via de mail – regelmatig te informeren. Wij waarderen jouw begrip hiervoor en vinden het fijn als je je tijdig aanmeldt en naar onze workshops komt.

 

Lees ons privacy-beleid voor uitgebreidere informatie omtrent jouw gegevens.

 

 


 

 

Inschrijfvoorwaarden avondworkshops, dagworkshops, weekendworkshops

 

 

Bij TantricFlow™ draait alles – in de eerste instantie – om het liefdevol verbinden van mens tot mens, los van geslacht. Daarom is iedereen welkom, ongeacht geslacht. Het kan voorkomen dat er meer mannen of vrouwen aanwezig zijn tijdens een workshop of evenement. Onze focus ligt op het ervaren van verbondenheid en het openstellen voor nieuwe ervaringen, ongeacht geslacht. Meld je ruim op tijd aan, betaal per ommegaande, kom naar de betreffende workshop en doe mee!

 

 

Betaling van avond- en dagworkshops onder €150,-
Bij aanmelding voor een workshops onder €150,- dient het gehele bedrag te worden betaald middels overmaking of iDeal.

 

 

Let op! Je aanmelding is altijd bindend (ook als je nog niet betaald hebt).
Meld je je aan en kom je niet opdagen, dan blijft je factuur van kracht en worden de annuleringskosten in rekening gebracht.

 

Pas na betaling sta je echt op de deelnemerslijst. Daarmee is je deelname zeker. Betaal je niet tijdig, dan kan het zijn dat je (bij het volraken van de workshop) op de wachtlijst komt te staan (en je mogelijk niet kunt deelnemen).

 

 

Betaling van workshops/trainingen boven €150,-
Bij aanmelding voor een workshop boven €150,- is €50,- inschrijfgeld via iDeal verschuldigd. Je kunt er ook voor kiezen het gehele workshopbedrag in 1 keer via iDeal te betalen.

 

Let op: Pas na de (aan)betaling ben je echt ingeschreven!

 

Betaal je €50,- aan, dan dien je de rest van het bedrag uiterlijk 2 weken voor de workshop te betalen.

 

 


 

 

Wachtlijst-beleid

 

Bij onze workshops streven wij meestal naar een balans tussen mannen en vrouwen. Naarmate de workshop volstroomt, kan het daarom voorkomen dat er (tijdelijk) een wachtlijst wordt geactiveerd. Dit kan een wachtlijst voor mannen en/of vrouwen zijn.

 

Als er een wachtlijst is geactiveerd, dan staat dat duidelijk – in rode letters – aangegeven boven het inschrijfformulier van de betreffende workshop.

 

Let op: Is de wachtlijst (in jouw geval) actief schrijf je dan NIET in voor de betreffende workshop, maar doe het volgende:

– Stuur een mail naar info@tantricflow.nl
– Stuur (in dit geval) ALTIJD je telefoonnummer mee !
– Stuur het bericht mee : “ik wil graag op de wachtlijst”

 

Je krijgt bericht van ons zodra je kunt meedoen aan de workshop.

 

Heb je je aangemeld, maar nog niet betaald en kun je vervolgens niet meedoen ten gevolge van een wachtlijst, dan vervalt je betalingsverplichting.

 

 


 

 

Annuleringsbeleid

 

Annuleringsregels voor workshops tot en met €31,-
Een kwalitatief hoge workshop neerzetten, in een sfeervolle zaal, met voldoende deelnemers vergt de nodige inspanning. Zodra je je aanmeldt gaan we – om dit te kunnen realiseren – gelijk voor jou aan het werk. Elke annulering brengt extra inspanningen met zich mee (zoals bijvoorbeeld: extra werk m.b.t. terug- / omboeken, boekhouding aanpassen, bel / mailcontact, tussentijdse afstemming met de zaalverhuurder). Om hierin te kunnen voorzien, bedragen de annulerings- en omboekingskosten standaard €31.

 

Workshopbedragen tot en met €31,- worden – om bovengenoemde reden – bij annulering NIET gerestitueerd.

 

 

 

Annuleringsvoorwaarden avond- en dagworkshops boven €31,- maar onder €150,-

Indien de avond- of dagworkshop langer dan 48 uur voor aanvang wordt geannuleerd, bedragen de annuleringskosten €31. Ook kan het bedrag in dit geval worden doorgeschoven naar een latere workshop tegen betaling van €31,- omboekingskosten. Het doorgeschoven bedrag moet in één keer en binnen 12 maanden worden gebruikt.

Wanneer een dag- of avondworkshop korter dan 48 uur voor aanvang wordt geannuleerd, kan het daarvoor betaalde bedrag (t.g.v. de kosten die wij maken) niet meer worden doorgeschoven of gerestitueerd. Heb je nog niet betaald, dan wordt het gehele bedrag in rekening gebracht.

 

 

 

 

Annuleringsregels voor workshops boven €150,-


Annuleren tot 2 weken voor aanvang van een weekend workshop:
* Optie 1: €154,- (reserveringskosten + annuleringskosten) wordt niet terugbetaald, de rest van het overgemaakte bedrag wordt op jouw verzoek gewoon door ons teruggestort.

 

* Optie 2: je kunt er voor kiezen het gehele cursusbedrag (indien volledig betaald) door te laten schuiven naar een workshop van later datum. Het bedrag moet binnen 12 maanden en in één keer geheel worden gebruikt. Je kunt een cursusbedrag slechts 1 keer en alleen in zijn geheel omboeken. Zeg je dan weer af, dan vervalt het bedrag. NB: is er geen workshop waarnaar je kunt omboeken, dan geldt optie 1.

 

Aan omboeken zijn kosten verbonden: €31,- per omboeking.

 

Annuleren korter dan 2 weken voor het weekend/meerdaagse workshop:

Zo kort tevoren wordt het workshop-bedrag niet meer terugbetaald. Er zijn wel mogelijkheden om – in overleg – het betaalde bedrag grotendeels door te schuiven.

 

 

Afzegging van een weekend workshop korter dan 2 weken maar meer dan 48 uur tevoren


Je kunt je cursusbedrag in zijn geheel laten doorschuiven naar een andere workshop op een later tijdstip (niet later dan 12 maanden na de oorspronkelijke cursusdatum).

Aan omboeken zijn kosten verbonden: €31,- per omboeking. Je kunt een cursusbedrag slechts 1 keer en alleen in zijn geheel doorschuiven. Zeg je dan weer af, dan vervalt het gehele bedrag.

 

 

Afzegging van een weekend workshop minder dan 48 uur tevoren


Je kunt je cursusbedrag minus het volpension (€60,- per workshopdag dus €120,- per weekend en €180,- voor een 3-daagse) laten doorschuiven naar een andere workshop op een later tijdstip (niet later dan 12 maanden na de oorspronkelijke cursusdatum). Je kunt een cursusbedrag slechts 1 keer en alleen in zijn geheel doorschuiven. Zeg je dan weer af, dan vervalt het bedrag.

Aan omboeken zijn kosten verbonden: €31,- per omboeking.

 

 

Zonder afzegging niet verschijnen op een workshop
Geen restitutie, geen doorschuiven van enig deel van het cursusbedrag mogelijk.

 

Verschijn je zonder afzegging niet op een workshop waarvoor je je wel hebt ingeschreven – maar je hebt nog niet betaald – dan worden de annuleringskosten (€31) in rekening gebracht middels een factuur achteraf. (stond je op de wachtlijst, dan geldt dit niet en brengen wij uiteraard ook niets in rekening).

 

 

Let op !

Wanneer je annuleert en gebruik wilt maken van de mogelijkheid om om te boeken, mail dan tijdig (binnen een maand) en altijd persoonlijk naar info@tantricflow.nl

 

 


 

ANNULERING DOOR OVERMACHT

 

Indien wij – ten gevolge van overmacht en/of (plotseling) veranderende wettelijke bepalingen – een workshop moeten annuleren, is er ALTIJD (en kosteloos) de mogelijkheid tot doorschuiven/omboeken.

 

Restitutie is in dit geval NIET mogelijk.

 


 

Restitutie van je geld is ALLEEN mogelijk in het geval dat wij zelf een workshop annuleren uit eigen beweging (bijvoorbeeld in het geval van een te laag aantal deelnemers).

 

Mocht het voorkomen dat een workshop wordt geannuleerd, dan communiceren wij dat zo snel mogelijk (vóór aanvang van de workshop) met jou.

 

Wil je gebruik maken van de mogelijkheid tot doorschuiven, omboeken of (indien van toepassing) restitutie, dan dien je dit binnen een maand na je aanmelding bij ons kenbaar te maken. Wacht je hier langer dan een maand mee, dan vervalt deze mogelijkheid.

 


 

 

Voorwaarden m.b.t. contant betalen

 

Bij voorkeur betaal je online, want wij richten onze aandacht – vlak voor een workshop – het liefst zoveel mogelijk op het verwelkomen van de deelnemers. Daarnaast levert elke contant betaling ons extra administratie op.

 

Wil je desondanks toch graag contant aan de zaal betalen, zet dan in het bericht bij aanmelden:

 

“Ik betaal mijn factuur + administratiekosten aan de zaal.”

 

 

 

LET OP !
Vooraf aanmelden is altijd noodzakelijk en je aanmelding is bindend. Kom je vervolgens niet opdagen, dan worden de annuleringskosten (€31) achteraf in rekening gebracht!

 

Kies je – zoals hierboven beschreven – voor de duurdere contant-optie, dan kun je het verzoek om je factuur online te betalen (ook in de mail die je ontvangt) buiten beschouwing laten.

 

Betaal gepast. Biljetten boven €50 nemen wij niet aan.

 


 

 

Doorschuiven naar een volgende workshop

 

Het doorschuiven van deelnemers naar een volgende workshop kost ons (soms) veel extra tijd. Bovendien leert de ervaring dat doorschuivers een volgende keer ook vaak weer niet komen opdagen en dat verstoort dan opnieuw de m/v-balans. Daarom betaal je bij annuleren en/of doorschuiven – in de regel – de bijbehorende kosten. We maken hierop echter een uitzondering als je het ons makkelijk maakt. Hieronder lees je hoe.

 

Wil je kosteloos doorschuiven, dan kan dat UITSLUITEND onder de volgende voorwaarden:

 

 • Het workshop-bedrag is NIET hoger dan €31.
 • Doorschuiven kan ALLEEN als je dit tijdig doorgeeft (minimaal 48 uur voor aanvang van de workshop waarvoor je je hebt aangemeld).
 • Je mogelijkheid om door te schuiven is – in alle gevallen – geldig voor periode van maximaal 4 maanden.
 • Doorschuiven kan slechts één keer.
 • Je zegt toe dat je WEL deelneemt aan de workshop waar je naar doorschuift.

 

 

Kun en wil je hieraan voldoen, schrijf je dan – via de site – in voor de workshop waarnaar je wilt doorschuiven. Vermeld in het bericht bij aanmelden:

 

 

“Helaas ben ik verhinderd op [datum]. Ik wil graag doorschuiven naar deze workshop.
Bij deze zeg ik toe dat ik dan WEL deelneem”.

De betaling kun je in dit geval overslaan.
(als je doorschuift naar een duurdere workshop, neem dan even contact op m.b.t. bijbetalen)

 

 


 

 

Contactgegevens geven wij NOOIT door

 

Regelmatig ontvangen wij vragen m.b.t. het doorgeven van contactgegevens van deelnemers aan een workshop. Wij geven echter NOOIT contact gegevens door. Ook bemiddelen wij – buiten de workshop om – niet in het leggen van contact. Mocht het voorkomen dat je iemand ontmoet tijdens een workshop waarmee je graag nader in contact zou willen komen, neem daarin dan (tijdig) zelf je verantwoordelijkheid.

 


 

 

Wijzigingen

 

Wij behouden te allen tijde het recht onze algemene voorwaarden te wijzigen. Op deze pagina vindt je echter altijd de meest recente versie. Op het moment dat je je inschrijft, geldt de – op dat moment actuele – versie. Bekijk daarom regelmatig onze algemene voorwaarden op deze website.

 


 

 

Aanvullende bepalingen

 • Als deelnemer word je geacht om zorgvuldig en respectvol om te gaan met alles en iedereen in de workshop (zoals: de mensen, cursusruimte, inventaris, etc.). Onder zorgvuldig wordt o.a. het volgende verstaan:
  – er wordt gehandeld vanuit de intentie om schade/letsel te allen tijde te voorkomen.
  – de geluidsinstallatie wordt alleen door de workshop-leider bediend.
  – de ruimte wordt na gebruik – tijdig en door gezamenlijke actie – schoon en netjes achtergelaten.

 

 • TantricFlow™ is geen therapie en is ook niet als zodanig opgezet. Hoewel de praktijken en technieken die binnen TantricFlow™ worden gebruikt positieve effecten kunnen hebben op het leven van deelnemers, is het belangrijk op te merken dat TantricFlow™ niet bedoeld is als vervanging voor professionele therapie of medische behandeling. Als je specifieke trauma’s hebt die je wilt aanpakken, raden we aan om een gespecialiseerde therapeut te raadplegen in het reguliere medische circuit. Kom niet naar TantricFlow™ met als doel iets te helen.

 

 • Je bent verantwoordelijk en aansprakelijk voor eventuele schade die door jouw toedoen – als deelnemer aan de workshop – wordt veroorzaakt. Onder schade vallen o.a. schade aan de ruimte of inventaris, schade/letsel aan jezelf, derden of vervreemding / beschadiging van goederen. (hieronder vallen tevens de kosten van herstel hiervan). Tevens zeg je toe dat – als jij de veroorzaker bent – je dit bij ons meldt.

 

 • Je bent zelf verantwoordelijk en aansprakelijk voor het zorgvuldig omgaan met jouw eigendommen. (Voorbeeld: Leg je bril niet zomaar op de grond. Als iemand er – per ongeluk – op gaat staan, ben jij degene die verantwoordelijk en aansprakelijk is. Je had e.e.a. immers kunnen voorkomen door je bril op een veilige plek neer te leggen). Tevens ben je zelf verantwoordelijk voor het weer ophalen of terugkrijgen van je eigendommen indien je iets hebt laten liggen. Als extra service nemen wij achterlaten eigendommen – meestal – mee, zodat je ze via ons weer terug kunt krijgen.

 

 • Wij zetten – met zorg en toewijding – VEILIGE workshops neer. Met het akkoord gaan met deze voorwaarden zeg je ons toe dat je ons (de workshop-organisatoren) in geen enkel geval aansprakelijk zult stellen (of laten stellen) voor verlies, diefstal van of schade aan goederen van jou en/of letsel aan jou als deelnemer en/of aan andere deelnemers van de workshop. Mocht er – in het zeer zeldzame geval – toch iets gebeuren, dan wend je je tot je eigen verzekering (zonder ons daarin te betrekken).

 

 • Aanmeldingen zijn niet te voorspellen, wij gaan echter 100% voor een fijne workshop met voldoende deelnemers en een enigszins evenwichtige M/V-balans (want dit resulteert in meer diepgang, evenwichtigheid, verbinding, rust, vrede en harmonie). De algemene voorwaarden die je hier leest zijn grotendeels hierop gebaseerd. Je helpt ons, jezelf en de andere deelnemers – in dit kader – als je je committeert om te komen. Dat wil zeggen: meld je tijdig aan, betaal per ommegaande en kom vervolgens ook daadwerkelijk naar de betreffende workshop! Wij streven niet naar een 1:1 Man/Vrouw-Balans. Een 1:1 M/V-Balans komt zelden voor.

 

 • In het geval dat wij – door omstandigheden – genoodzaakt zijn een workshop te annuleren, doen we onze uiterste best om jou hiervan tijdig op de hoogte te stellen (vul daarom s.v.p. altijd je telefoonnummer in tijdens het inschrijven). Met het akkoord gaan met deze voorwaarden zeg je ons toe dat je ons niet aansprakelijk zult stellen indien wij je – ondanks onze uiterste inspanningen – niet tijdig hebben kunnen bereiken en je onverhoopt toch op een geannuleerde workshop verschijnt.