Reviews FaceBook TantricFlow.nl pagina

 

 

Els Kops raadt TantricFlow.nl aan.
Een avond tantric flow bij Heino is voor mij elke keer een ervaring die me helemaal thuisbrengt in mijn lijf.
Heino bouwt de avonden mooi op, zodat er tijd is om aan te komen. Van daaruit bewegen we naar dans, spel en aanraking. De oefeningen zijn soms speels en vrolijk, dan weer zacht en verstild.
Het stroomt, ik stroom, als ik na een tantric flow-avond thuiskom.

 

Shirly Tran raadt TantricFlow.nl aan.
Meerdere malen bij Heino wezen dansen. Geen één avond is hetzelfde maar het voelt altijd als een warm bad. Ik kan tantric dance bij Heino zeker aanbevelen ook als je nieuw hierin bent. Het is een leuke en speelse manier om met energie te werken. Heino zorgt voor een veilige setting, met leuke afwisselende oefeningen die je uitnodigen om te voelen, je in verbinding zetten met jezelf en of een ander.

 

Saskia Bussink raadt TantricFlow.nl aan.
Wat is het elke keer weer fijn om te dansen bij Heino. Het is een veilige setting waar je kunt ontdekken en je vrij kunt voelen. Uit je hoofd en heerlijk in je lijf zakken. Het maakt niet uit of je ervaring met dansen hebt, iedereen is welkom. Gun jezelf eens zo’n avond… Dikke aanrader wat mij betreft!

 

Hans Gierkink raadt TantricFlow.nl aan.
Wat een heerlijke workshops! Heino weet een fijne groep dansers aan te trekken. Door de speelse en verbindende dansoefeningen ervaar ik een fijne connectie met mezelf en de anderen. De muziek is fijn en lekker dansbaar. Na de workshops kom ik altijd lekker ontspannen en voldaan thuis.

 

AitR – Impulse Responses raadt TantricFlow.nl aan.
Just a delightful workshop, always full of surprises. The website, www.tantricflow.nl, is clear and easy to navigate, making it simple to sign up for each session without any long-term commitment.

 

InnerFreedom raadt TantricFlow.nl aan.
The TantricFlow™ experience with Heino is truly enchanting! On the new website www.tantricflow.nl, the warmth of love and connection radiates. Under Heino’s guidance, I feel calm and inspired, allowing me to fully immerse myself in the experience. The exercises are playful and profound at the same time, and I feel a genuine connection with myself and others. It’s a fantastic journey that I highly recommend to anyone seeking more love and connection in life!

 

Jenny Vonk raadt TantricFlow.nl aan.
Heino is een ervaren begeleider. Goede opbouw om uit je hoofd te gaan en vanuit je gevoel te dansen en te verbinden met de andere deelnemers. Het is elke keer weer bijzonder hoe er een liefdevolle en vertrouwde sfeer ontstaat. Ben een regelmatige bezoeker en kom er altijd blij en vervuld van liefde vandaan.

 

Kathinka Chardon raadt TantricFlow.nl aan.
Tantric Flow is een magische samensmelting van dans, verbinden, plezier, beweging, verstilling, en onverwachte ontmoetingen. Altijd een feest onder begeleiding van Heino die als geen ander een mooi groepsgevoel kan laten ontstaan.

 

Jenny Wever raadt TantricFlow.nl aan.
Ga regelmatig naar deze avonden. Heino begeleid deze op mooie manier. Fijne opbouw om uit je hoofd te gaanen vanuit je gevoel te dansen en verbinden met de andere deelnemers in een liefdevolle sfeer.

 

Lucas Fuchs raadt TantricFlow.nl niet aan.
the exercises seemed quite planned and not aligned with the group. no real warm-up or connection. jump up and dance to disco music. hm. also as a non Dutch speaker you better stay home, because not 1 single word is translated by the organiser..

 

Katharina Brinckmeier raadt TantricFlow.nl aan.
Fijne avonden.. heerlijk dansen, verbinding en tantrisch genieten

 

Maarten Schut raadt TantricFlow.nl aan.
Heino kan op een heerlijk natuurlijke manier deze avond begeleiden.

 

Merib Ellen Dijkstra raadt TantricFlow.nl aan.
De dansavonden zijn voor mij magisch. soms uitbundig en onstuimig, dan weer verstillend en rustig. mooie mensen, mannen en vrouwen om mee uit te wisselen. Heino zorgt voor een veilige en liefdevolle setting en brengt steeds diverse oefeningen in. heerlijk om het kind en de vrouw in mij even te laten spelen!

 

Denis de Vries raadt TantricFlow.nl aan.
Heino weet samen met zijn assistenten bijzondere avonden neer te zetten. De combi van open houding, passende muziek, vertrouwen geven, maar je ook je grenzen laten opzoeken maakt het elke keer een belevenis.

 

Geke Dijkhuis-lindeboom raadt TantricFlow.nl aan.
De tantric flow is echt een aanrader om weer volledig bij je eigen flow te komen. Je eigen ritme, passie, genieten. Door het werken in een prachtige groep mensen kun je je blik verruimen en elkaar spiegelen. Voor mij een ommezwaai in het feit dat heling en persoonlijke groei moeilijk en zwaar is.
Wat een flow, genieten, groeien uitdagen. Veilig, ontdekken en spelen en groeien wat wil een mens nog meer..

 

Jos Alferink raadt TantricFlow.nl aan.
Warme, veilige sfeer. Daar zorgt Heino wel voor. Mooie muziek. Prachtige dansruimte. Uitnodigend zowel om grenzen te verkennen als ze te bewaken. Om zonder oordeel te zijn over jezelf en dus ook over de ander. Speels, stoer, zacht. Leuke mannen en vrouwen. Niet voor macho’s maar ook niet voor watjes. Ik kom er mezelf tegen. En anderen…

 

Koos Karsten raadt TantricFlow.nl aan.
Heel waardevol, vertrouwd, inspirerend, confronterend, liefdevol, vrolijk en leerzaam. Een compliment voor de diversiteit, opbouw, en begeleiding. Ik heb genoten!! 😉 Een aanrader voor iedereen om zichzelf te ontdekken en leren omgaan met zijn schaduwkanten en ook mogelijkheden.

 

Wijjo Toxopeus raadt TantricFlow.nl aan.
Het was mijn 1e keer. Het nieuwe jaar goed begonnen.
Dit was echt weer bij mezelf komen.
Voor herhaling.
Bedankt Heino. En al die er waren.
Kom gauw weer genieten. Kadootje voor jezelf.

 

Laura Matthes raadt TantricFlow.nl aan.
TantricFlow zie ik als een combi van Biodanza en Tantra. Leuk voor iedereen die van Biodanza houdt en meer kennis wil maken met Tantra. Ik vond het een mooie, volle en leuk afwisselende avond van veel dans oefeningen met een afsluitende tranta oefening.
Heino weet een leuke avond neer te zetten.

 

Simone Schoemaker raadt TantricFlow.nl aan.
Een prachtige avond, op een heerlijke plek… Dansen, plezier, verbinding, aanraken , geraakt worden, aangeraakt worden, contact , stromen..
Heino creëert een veilige zachte en sfeer en is enthousiast. Hele fijne workshop !

 

Marleen Bos raadt TantricFlow.nl aan.
Dansend op de muziek in contact komen met mijn innerlijke vrouw en innerlijke man, die in flow vervloeien tot mijzelf. Om van daaruit contact te maken met de ander, dansend, in de ogen kijkend, spelend in hier en nu. Heerlijk en een feest van erkenning van mezelf!

 

André Kuperus raadt TantricFlow.nl aan.
Een avond lang op reis. Dansend en anderen ontmoetend het leven doorleven, begeleid door prachtige muziek. Soms tast je in het duister en dan word je vanzelfsprekend door een ander bij de hand genomen. Als afsluiting dans je samen verder alsof je elkaar al heel lang kent. Dat klopt: je hebt immers samen een reis ondernomen.

 

Richard Touker raadt TantricFlow.nl aan.
Richard Touker Het was heerlijk genieten de TantricFlow ik was het na 10 jaar vergeten hoe het was en nu weet ik het weer geweldig !! De avond was mooi in balans. Fijn om verschillende energieën te ontmoeten zonder een etiket erop te plakken. leren om respectvol met grenzen om te gaan. het voelde ook heel veilig, dus voor degene die nieuwsgierig zijn naar tantra is avond een aanrader. natuurlijk ook voor gevorderden.ha hi

 

Marcel Schaap raadt TantricFlow.nl aan.
TantricFlow is een heerlijk combinatie van dans en tantra. Het laat je mannelijke en vrouwelijke kant voelen. Je komt thuis in je eigen lichaam. Vandaar uit kan je de verbinding met een ander aangaan.

 

 


 

 

Ervaringen van deelnemers die werden gemaild aan Heino

 

 

“Er zit een goede opbouw in de dag: de ochtend is gevuld met speelse en energieke dans en oefeningen. De middag gaat de diepte in, met wat meer tantrische oefeningen. Soms met blinddoek. Dan is er een gezamenlijke afsluiting van de dag.
De oefeningen zijn speels en intiem. Maar wel met respect voor elkaars grenzen.
Niets hoeft, alles mag. Emoties mogen er zijn. Jij mag er zijn.
Na afloop vertrek je met een grote smile op je gezicht!”
Namaste – Frank Konings

 

 

“Een hele dag in een heerlijke flow van spelen, dansen, improvisatie, muziek, sensualiteit, verbinding, open hart, zonder verkramping van het moeten, overgave, mannelijke en vrouwelijke energie, ontroering, stromen, liefde, acceptatie van wat er is. In een prachtig, veilig, soms prikkelend kader door Heino liefdevol omHein(o)d. Ik voel me als een kat die nog even aan het naspinnen is prrrr…. “ – Jan Doeke van der Veen
“Een mooie dag in een sfeervolle ruimte, heerlijke muziek, warme woorden en het prettige contact met de andere deelnemers, het doet even je pijntjes en probleempjes ver op de achtergrond dringen. Je hebt het gevoel: “Het leven is Goed”.” – Dick Grift

 

 

“Een TantricFlow-avond is al een heel plezierige en verrassende ervaring.
De TantricFlow-dag van afgelopen zondag bleek een regelrechte uitnodiging om wat dieper te gaan.
Ont-moetingen komen gemakkelijk tot stand. Respectvol aanraken opent zomaar een onvermoede grens.
De aangeboden dansoefeningen zijn vrolijk en geven de kans om vanuit het centrum in mijn lijf te leiden en te volgen. Plezierige herkenning! De blinddoek maakt niet blind, maar nodigt uit om echt aanwezig te zijn en andere zintuigen mhun verkennende reis te laten doen.
Chapeau voor de rustige, intuïtieve, heldere en passie-volle begeleiding van jou, Heino!
Je houdt het overzicht en voelt feilloos aan als het soms even wat te veel blijkt.
Zo ontvouwde de gehele TantricFlow – dag zich in een vloeiend geheel, zodat ik met een blij-verwonderd gevoel huiswaarts keerde. De tonen van de muziek vibreerden nog heerlijk na.” – Henny Feenstra

 

 

“Heino is een prima begeleider die zich open en kwetsbaar durft op te stellen waardoor er van alles kan en mag gebeuren en ieder dat ook durft te doen. Bedankt allemaal.
Veel liefs en een hartenroet” – Marie-therese Roovers
“Het vertrouwen wordt spelenderwijs, door diverse oefeningen, prachtig opgebouwd door Heino als begeleider. Dank voor je openheid en kwetsbaarheid en je opstelling om dit, als zijnde één van de groepsleden, samen met ons te doen.” – Rob Beersma

 

 

“Er ontstond heel veel verbinding en gelijkwaardigheid in de groep, met een goede begeleider die weet wat hij doet.” – Jenneke Warnders
“Dansen, plezier, verbinding, aanraken, geraakt worden, aangeraakt worden, contact , stromen.. Heino creëert een veilige zachte en sfeer en is enthousiast. Hele fijne workshop!”
– Simone van Verre

 

 

“Heino, jij combineert jouw aardse energie, met de fijngevoelige, en vooral liefdevolle energie. Er ontstond in de groep een hartverbinding, gecreëerd door jouw veilige bedding en het vermogen je zelf kwetsbaar op te stellen en jezelf te zijn, ook genietend van jouw prachtige, intuitieve gevoelsmuziek. Namaste.”
– Yvonne van der Zalm

 

 

“Hoi Heino, Genoten gisteravond en nu nog. Alle grote en kleine zorgen vergeten, gewoon alleen maar zijn en genieten daarvan. Geweldig zoals je ons vrouwen begeleid naar overgave en de mannen naar tederheid. Het was me een groot genoeg. Alsof je weer kind bent en mag genieten van al wat is.” – Elise den Hertog

 

 

“Ik vond het een mooie, volle en leuk afwisselende avond van veel dans oefeningen met een afsluitende contactoefening. Heino weet een leuke avond neer te zetten.” – Laura Matthes

 

 

“De TantricFlow- avonden (ben nu al 3 keer geweest) vind ik een feest! Veilige setting, mooie opbouw, heerlijke muziek, fijne ontmoetingen, puur genieten voor mij. Ik voel me er vrij en mezelf. Een echte aanrader als je aangetrokken voelt tot de combi dans en aanraking.” – Jacky Peeters

 

 

“25 november j.l. mijn eerste avond TantricFlow bij Heino. Als inleiding een mooie improvisatie-solo op gitaar. Dan dansen, warm worden, zacht worden, toch krachtig staan, verbinding maken, weer op mezelf zijn, aarden, elkaar in de ogen kijken, nog meer verbinding maken en weer afscheid en afstand nemen. Tenslotte gestreeld worden en strelen, in verbinding, vanuit overvloed. En alles met respect voor de grenzen van jezelf en de ander. Een heerlijke avond. Prachtig om zo mezelf te ervaren, en de intense verbinding met anderen te beleven. Helemaal warm en rozig weer naar huis.” – Ton Perry

 

 

“Het was een heerlijke avond en heel goed begeleid door jou Heino. Je bent bovendien een goede danser, fijn om dat te ervaren. De groepsenergie was levendig, respectvol en fijn.” – Henny Feenstra

 

 

“Altijd lekker om de energie zo intens te laten stromen, lekker dansen en “gewoon” zijn! Voor herhaling vatbaar,” – Hartengroet Sarah

 

 

“Een avond lang op reis. Dansend en anderen ontmoetend het leven doorleven, begeleid door prachtige muziek. Soms tast je in het duister en dan word je vanzelfsprekend door een ander bij de hand genomen. Als afsluiting dans je samen verder alsof je elkaar al heel lang kent. Dat klopt: je hebt immers samen een reis ondernomen.” – Andre Cuperus

 

 

“I Love It!! Heerlijke avond waar je helemaal jezelf kan zijn!! Liefdevolle verbinding met elkaar!! Gevoel van thuiskomen!!” – Carmen Waalewijn

 

 

“TantricFlow laat je je mannelijke en vrouwelijke kant voelen. Je komt thuis in je eigen lichaam. Vandaar uit kan je de verbinding met een ander aangaan.” – Marcel Schaap

 

 

“Dansend op de muziek in contact komen met mijn innerlijke vrouw en innerlijke man, die in flow vervloeien tot mijzelf. Om van daaruit contact te maken met de ander, dansend, in de ogen kijkend, spelend in hier en nu. Heerlijk en een feest van erkenning van mezelf!” – Marleen Bos

 

 

“Een prachtige avond, op een heerlijke plek… Dansen, plezier, verbinding, aanraken, geraakt worden, aangeraakt worden, contact, stromen.. Heino creëert een veilige zachte en sfeer en is enthousiast. Hele fijne workshop!”
Simone van Verre

 

 

“De muziek was heerlijk en een mooie combi van contactoefeningen en dans, zo ben je heel mooi met alle aandacht bij jezelf” – Marissa le Roy

 

 

“Het was een heerlijke, ontspannen avond! Vanuit liefde verbinden met jezelf en andere zielen.” – Sarah Sofie Pieters

 

 

“Mooie muziek, heerlijke dans en zachte liefdevolle aanraking. .. kortom een hele fijne avond.” – Anita de Vries

 

 

“Het was weer een bijzondere avond die nog dagen, weken, jaren misschien zelfs nazindert. Van te voren is het voor iedereen spannend hoe het zal gaan en aan het eind van de avond is de zaal gevuld met warmte, letterlijk en figuurlijk. Ik probeer te bedenken wat het is dat deze avonden zo bijzonder maakt. De meeste mensen ontmoet je voor het eerst. Als je ze op een andere plek tegen zou komen zou je heus niet meteen zo dichtbij komen. Het is dus de plek, het zijn de mensen, de samenstelling van de groep, het groepsgevoel dat Heino weet te voeden met het dansen in lange slierten, het tegelijk ademen, alsof dat allemaal vanzelfsprekend is. Heino is tijdens de avond alert op wat er allemaal gebeurt, dat geeft een veilig gevoel. En dat de opbouw van de avonden globaal gezien gelijk is, geeft ons als deelnemers een soort houvast, een feest der herkenning, een kader waarbinnen genoeg speelruimte is.” – Jolie

 

 

“Een wonderschone workshop waarin Heino een veilige bedding neerzet zodat ik in vrijheid anderen kan ontmoeten.
Heel fijn dat mijn speelse kant alle ruimte kreeg en de liefde vrijuit kan stromen.” – Line

 

 

“Ik kom al een aantal jaren met enige regelmaat naar de TantricFlow avonden van Heino Jansen op Helios Centrum in Heerde. Meestal ga ik er heel onbevangen naartoe. Ik laat me graag verrassen en zie wel wat er die avond gebeurt. De plek waar het is, de Mega Kota, is mooi en rustgevend. Ik voel mij er altijd meteen thuis. Heino weet heel snel een relaxte sfeer te creëren met live gitaarmuziek, meditatie, speelse oefeningen, dans, knuffels en sensuele aanrakingen waarbij ik mijn eigen grenzen en die van de ander leer verkennen en respecteren. Bij de deelnemers ontstaat telkens weer een verbindend, liefdevol groepsgevoel. Ik maak contact met mezelf en van daaruit contact met de ander. Met zowel mannen als vrouwen. Met z’n allen komen we in een flow. Een Tantric Flow! Aan het eind van de avond voelt het alsof ik een spirituele reis heb gemaakt.
Energetisch opgeladen en in een lichte roes keer ik voldaan huiswaarts.”
Namaste,
Frank Konings

 

 

‘Dank je wel voor de bijzondere avond van afgelopen dinsdag en deze fijne eerste kennismaking met Tantric flow
De locatie, de setting, en jouw veilige begeleiding, aansluitend meebewegend en toch ook ergens sturend/leidend maakten dat mijn weerstand welke ik in het begin voelde al vrij snel verdween
Ik vond het heerlijk om te ervaren, te ontdekken vanuit mijn eigen vrouwelijke en mannelijke energie en van daaruit met de ander. Nog pril, en er zijn vast nog veel grenzen te verleggen en toch voelde dit al als heel vrij in mij …
Genoeg uitdagingen nog op mijn pad, getriggerd in sommige stukken en nog mooie lessen te leren.
Ik heb genoten en ik zal zeker deze avonden aanbevelen bij mensen wie ik ken.
We gaan elkaar vast nog wel een keer weer zien.”
Lieve groet
Isolde

 

 

“Dank je wel voor de liefdevolle mooie tantric flow avond.
Ja wat kwam ik heerlijk in de flow.
Zoveel liefde voor mij zelf gevoeld.
In verbinding met de ander, mooie lieve en kwetsbare vrouwen mogen ontmoeten
Liefdevolle en oprechte mannen gevoeld.
Voor het eerst dat ik me veilig en in overgave ben gegaan met de blinddoek om
Wat heb ik mij geliefd bemind gezien en veilig gevoeld.
Op een matrasje een heerlijke bijzondere mooie helende massage mogen geven en ontvangen.
Dankbaar voel ik me dat ik als afsluiting van mijn vakantie een mooie dans avond bij jou heb mee gedaan. “ Knuffffff – Ilonka

 

 

“Een geweldige avond gisteren, zeg! Tot ver in de middag vandaag voelde ik de energie ervan nog en later in de middag deed de openheid en ruimte van het hartcentrum zich gelden. Een gevoel die ik van de vorige avonden ook had.
Gisteravond merkte ik dat ik weer ontspannener en gemakkelijker met mannen én vrouwen omga. Steeds meer voel ik openheid en acceptatie van mijzelf en de ander en voel ik me in staat tot verbinding met de ander. Zonder verder iets te verwachten. Ik ben nog vol in proces, maar er zijn weer stappen gezet gisteren. Geweldig! Dank je wel voor deze verrassende, liefdevolle avond!” Hartelijke groet, Hans

 

 

“Hoi Heino, Genoten gisteravond en nu nog. Alle grote en kleine zorgen vergeten, gewoon alleen maar zijn en genieten daarvan. Geweldig zoals je ons vrouwen begeleid naar overgave en de mannen naar tederheid. Het was me een groot genoeg. Alsof je weer kind bent en mag genieten van al wat is.” – Elise den Hertog

 

“Ik vond het een mooie, volle en leuk afwisselende avond van veel dans oefeningen met een afsluitende contactoefening. Heino weet een leuke avond neer te zetten.” – Laura Matthes

 

“De TantricFlow- avonden (ben nu al 3 keer geweest) vind ik een feest! Veilige setting, mooie opbouw, heerlijke muziek, fijne ontmoetingen, puur genieten voor mij. Ik voel me er vrij en mezelf. Een echte aanrader als je aangetrokken voelt tot de combi dans en aanraking.” – Jacky Peeters

 

“25 november j.l. mijn eerste avond TantricFlow bij Heino. Als inleiding een mooie improvisatie-solo op gitaar. Dan dansen, warm worden, zacht worden, toch krachtig staan, verbinding maken, weer op mezelf zijn, aarden, elkaar in de ogen kijken, nog meer verbinding maken en weer afscheid en afstand nemen. Tenslotte gestreeld worden en strelen, in verbinding, vanuit overvloed. En alles met respect voor de grenzen van jezelf en de ander. Een heerlijke avond. Prachtig om zo mezelf te ervaren, en de intense verbinding met anderen te beleven. Helemaal warm en rozig weer naar huis.” – Ton Perry

 

 

“Het was een heerlijke avond en heel goed begeleid door jou Heino. Je bent bovendien een goede danser, fijn om dat te ervaren. De groepsenergie was levendig, respectvol en fijn.” – Henny Feenstra

 

 

“Altijd lekker om de energie zo intens te laten stromen, lekker dansen en “gewoon” zijn! Voor herhaling vatbaar,” – Hartengroet Sarah

 

 

“Een avond lang op reis. Dansend en anderen ontmoetend het leven doorleven, begeleid door prachtige muziek. Soms tast je in het duister en dan word je vanzelfsprekend door een ander bij de hand genomen. Als afsluiting dans je samen verder alsof je elkaar al heel lang kent. Dat klopt: je hebt immers samen een reis ondernomen.” – Andre Cuperus

 

 

“I Love It!! Heerlijke avond waar je helemaal jezelf kan zijn!! Liefdevolle verbinding met elkaar!! Gevoel van thuiskomen!!” – Carmen Waalewijn

 

 

“TantricFlow laat je je mannelijke en vrouwelijke kant voelen. Je komt thuis in je eigen lichaam. Vandaar uit kan je de verbinding met een ander aangaan.” – Marcel Schaap

 

 

“Dansend op de muziek in contact komen met mijn innerlijke vrouw en innerlijke man, die in flow vervloeien tot mijzelf. Om van daaruit contact te maken met de ander, dansend, in de ogen kijkend, spelend in hier en nu. Heerlijk en een feest van erkenning van mezelf!” – Marleen Bos

 

 

“Een prachtige avond, op een heerlijke plek… Dansen, plezier, verbinding, aanraken, geraakt worden, aangeraakt worden, contact, stromen.. Heino creëert een veilige zachte en sfeer en is enthousiast. Hele fijne workshop!”
Simone van Verre

 

 

“De muziek was heerlijk en een mooie combi van contactoefeningen en dans, zo ben je heel mooi met alle aandacht bij jezelf” – Marissa le Roy

 

 

“Het was een heerlijke, ontspannen avond! Vanuit liefde verbinden met jezelf en andere zielen.” – Sarah Sofie Pieters

 

 

“Mooie muziek, heerlijke dans en zachte liefdevolle aanraking. .. kortom een hele fijne avond.” – Anita de Vries

 

 

“Het was weer een bijzondere avond die nog dagen, weken, jaren misschien zelfs nazindert. Van te voren is het voor iedereen spannend hoe het zal gaan en aan het eind van de avond is de zaal gevuld met warmte, letterlijk en figuurlijk. Ik probeer te bedenken wat het is dat deze avonden zo bijzonder maakt. De meeste mensen ontmoet je voor het eerst. Als je ze op een andere plek tegen zou komen zou je heus niet meteen zo dichtbij komen. Het is dus de plek, het zijn de mensen, de samenstelling van de groep, het groepsgevoel dat Heino weet te voeden met het dansen in lange slierten, het tegelijk ademen, alsof dat allemaal vanzelfsprekend is. Heino is tijdens de avond alert op wat er allemaal gebeurt, dat geeft een veilig gevoel. En dat de opbouw van de avonden globaal gezien gelijk is, geeft ons als deelnemers een soort houvast, een feest der herkenning, een kader waarbinnen genoeg speelruimte is.” – Jolie

 

 

“Een wonderschone workshop waarin Heino een veilige bedding neerzet zodat ik in vrijheid anderen kan ontmoeten.
Heel fijn dat mijn speelse kant alle ruimte kreeg en de liefde vrijuit kan stromen.” – Line

 

 

“Ik kom al een aantal jaren met enige regelmaat naar de TantricFlow avonden van Heino Jansen op Helios Centrum in Heerde. Meestal ga ik er heel onbevangen naartoe. Ik laat me graag verrassen en zie wel wat er die avond gebeurt. De plek waar het is, de Mega Kota, is mooi en rustgevend. Ik voel mij er altijd meteen thuis. Heino weet heel snel een relaxte sfeer te creëren met live gitaarmuziek, meditatie, speelse oefeningen, dans, knuffels en sensuele aanrakingen waarbij ik mijn eigen grenzen en die van de ander leer verkennen en respecteren. Bij de deelnemers ontstaat telkens weer een verbindend, liefdevol groepsgevoel. Ik maak contact met mezelf en van daaruit contact met de ander. Met zowel mannen als vrouwen. Met z’n allen komen we in een flow. Een Tantric Flow! Aan het eind van de avond voelt het alsof ik een spirituele reis heb gemaakt.
Energetisch opgeladen en in een lichte roes keer ik voldaan huiswaarts.”
Namaste,
Frank Konings

 

 

‘Dank je wel voor de bijzondere avond van afgelopen dinsdag en deze fijne eerste kennismaking met Tantric flow
De locatie, de setting, en jouw veilige begeleiding, aansluitend meebewegend en toch ook ergens sturend/leidend maakten dat mijn weerstand welke ik in het begin voelde al vrij snel verdween
Ik vond het heerlijk om te ervaren, te ontdekken vanuit mijn eigen vrouwelijke en mannelijke energie en van daaruit met de ander. Nog pril, en er zijn vast nog veel grenzen te verleggen en toch voelde dit al als heel vrij in mij …
Genoeg uitdagingen nog op mijn pad, getriggerd in sommige stukken en nog mooie lessen te leren.
Ik heb genoten en ik zal zeker deze avonden aanbevelen bij mensen wie ik ken.
We gaan elkaar vast nog wel een keer weer zien.”
Lieve groet
Isolde

 

 

“Dank je wel voor de liefdevolle mooie tantric flow avond.
Ja wat kwam ik heerlijk in de flow.
Zoveel liefde voor mij zelf gevoeld.
In verbinding met de ander, mooie lieve en kwetsbare vrouwen mogen ontmoeten
Liefdevolle en oprechte mannen gevoeld.
Voor het eerst dat ik me veilig en in overgave ben gegaan met de blinddoek om
Wat heb ik mij geliefd bemind gezien en veilig gevoeld.
Op een matrasje een heerlijke bijzondere mooie helende massage mogen geven en ontvangen.
Dankbaar voel ik me dat ik als afsluiting van mijn vakantie een mooie dans avond bij jou heb mee gedaan. “ Knuffffff – Ilonka

 

 

“Een geweldige avond gisteren, zeg! Tot ver in de middag vandaag voelde ik de energie ervan nog en later in de middag deed de openheid en ruimte van het hartcentrum zich gelden. Een gevoel die ik van de vorige avonden ook had.
Gisteravond merkte ik dat ik weer ontspannener en gemakkelijker met mannen én vrouwen omga. Steeds meer voel ik openheid en acceptatie van mijzelf en de ander en voel ik me in staat tot verbinding met de ander. Zonder verder iets te verwachten. Ik ben nog vol in proces, maar er zijn weer stappen gezet gisteren. Geweldig! Dank je wel voor deze verrassende, liefdevolle avond!” Hartelijke groet, Hans

 

 

“Het weekend voelde als een warm bad. Op geheel eigen wijze kom je in een flow van liefde voor jezelf en de ander, verbinding, rust en ruimte. Heino zijn eerlijkheid en no nonsens houding maken het heel toegankelijk en veilig.” – Milou

 

“Hallo Heino, Warm, liefdevol, spannend, verrassend, helend, verblijdend, verbindend, bevrijdend, loslatend………..Er zijn niet voldoende woorden om te omschrijven wat een prachtige belevenis het afgelopen weekeinde voor mij was. Geweldig hoe je dit met zo’n diverse groep mensen voor elkaar hebt gekregen. Mijn dank hiervoor aan jou, aan Vanessa en aan alle lieve en mooie deelnemers. Jullie blijven voor altijd in mijn hart. Liefs” – Petra

 

“Ik vond die liefdevolle aanrakingen heerlijk. Ik heb dat mijn hele leven moeten missen. Vooral bij de koesterende en aandacht gevende oefeningen voelde ik dat.
Ik had een zwijgzame moeder, die treurde om het verlies van twee van haar zonen. Nooit een aanraking, geen liefdevolle woorden of zelfs maar een vraag als hoe was jouw dag vandaag of hoe gaat het. Bij de verbindende oefeningen merkte ik dat ik dat heel, heel erg heb gemist. Tijdens jouw weekend werd ik me bewust hoe belangrijk dit alles voor mij is. Dank je wel. Lieve groet” – Vera

 

 

“Een week geleden heb ik een fantastisch weekend gehad!! Met grote dank aan Heino, zijn assistente Vanessa en een bijzonder warme groep deelnemers. Ik kwam mijzelf weer goed (heel liefdevol en leerzaam) tegen. De spierpijn van het dansen en bewegen is voorbij, het gemis van een hele fijne verbonden groep mensen is nog voelbaar. Het was een feest! Dank jullie wel!” – Peter

 

 

“Het InnerFreedom weekend was voor mij een fijne, liefdevolle verbindende ervaring. Door oefeningen, dans en meditatie kwam ik steeds meer bij mijn innerlijke rust, ging mij meer openen en zag dat ook bij de andere deelnemers gebeuren. Dat gaf een mooie en intense verbinding met iedereen. Dit werd allemaal goed geleid door Heino en zijn assistente. Hij voelde goed aan wat nodig was en goed werkte voor de groep. Dit weekend, gegeven op een prachtige locatie, is een echte aanrader. Groetjes” – Frans

 

 

“Hoi Heino, ik wil je nogmaals bedanken voor dit fijne verhelderende weekend. Ik kwam daar met een blik van ‘ik kijk het eerst even aan’. Nu ben ik thuis en denk nog even over t weekend na. Ik heb nog een beetje last van spierpijn, maar dat gaat wel weer over. Voor t eerst en dan zo liefdevol, vertrouwd en veilig. Ik moet nog werken aan mijn vertrouwen in anderen, vooral in mannen. Jij en je assistente Vanessa en de anderen hebben me getoond dat niet iedere man onbetrouwbaar is. Iets dat ik zelf eigenlijk wel wist maar nu begin ik er toch vertrouwen in te krijgen dat dit ook zo is. Het elkaar intens aankijken is voor mij nog best eng, maar ik vertrouw erop dat ook dat weg zal zakken, met behulp van mijn partner en jullie beiden. Bedankt voor het fijne weekend” – Gerda

 

 

“Wat een krachtig programma!!! Innerlijke vrijheid in jezelf hervinden, staan voor wie je bent en dat daadwerkelijk waarmaken, dat was voor mij de doorslag. Het was een hele liefdevolle groep met een goede begeleider die weet wat hij doet. Ik ben nog helemaal onder de indruk van dit bijzondere weekend. Ik heb door de jaren heen van alles gedaan, maar dit was voor mij echt een doorbraak. Een heel fijn weekend!! “ – Jenneke

 

 

“Heel veel mooie elementen, fijne oefeningen, prachtige muziek. Heino, jouw persoonlijke stijl is een mooie mengeling van kracht en kwetsbaarheid, lief en streng, gestructureerd en licht chaotisch. Ik houd daar wel van. Hiermee creëer je veiligheid en vrijheid.” – Désiré