Als toekomstge deelnemer vind je hier waardevolle tips om je goed voor te bereiden op de TantricFlow™ ervaring.

 

 

 

Agenda + Aanmelden

 

Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de agenda van Heino Jansen’s workshops en meld je op tijd aan om een plekje te reserveren.

 

 

 

TantricFlow™ Ervaring

 

Bereid je voor op een unieke ervaring die voornamelijk non-verbaal is. Verwacht beweging, dans, meditatie, ontspanning, liefdevolle aanraking en bewustzijnsgroei tijdens de workshops.

 

 

 

Flexibiliteit en Openheid

 

Sta open voor nieuwe ervaringen en wees flexibel tijdens de workshop. TantricFlow™ draait om loslaten, ontspannen en genieten van het moment.

 

 

 

Zelfreflectie

 

Gebruik de workshops als een kans voor zelfreflectie en persoonlijke groei. TantricFlow™ moedigt je aan om je innerlijke wereld te verkennen en te omarmen.

 

 

 

Respect en Grenzen

 

Respecteer je eigen grenzen en die van anderen tijdens de workshop. Afstemming en wederzijds respect zijn essentieel voor een veilige en ondersteunende omgeving.

 

 

 

Diepgaande Verbinding

 

Bereid je voor op diepgaande verbindingen, zowel met jezelf als met anderen. TantricFlow™ biedt een veilige ruimte waarin je jezelf kunt zijn en anderen kunt ontmoeten zonder angst voor veroordeling.

 

 

 

Groeimogelijkheden

 

Sta open voor groeimogelijkheden en uitdagingen die zich tijdens de workshop kunnen voordoen. TantricFlow™ is meer dan alleen entertainment; het is een uitnodiging tot persoonlijke groei en transformatie.

 

 

 

Genieten van het Moment

 

Laat je meeslepen door de muziek, de beweging en de verbinding tijdens de workshop. Geniet van het moment en laat jezelf volledig onderdompelen in de ervaring van TantricFlow™.

 

 

 

Feedback geven

 

Stuur – na afloop van de workshop (en een paar dagen laten bezinken) – feedback naar info@tantricflow.nl
Feedback – zowel complimenteus als “voor verbetering vatbaar” – wordt altijd serieus genomen. Wij doen altijd wat met feedback en nemen dit mee in toekomstige workshops.

 

 

 

Met deze tips ben je goed voorbereid om deel te nemen aan de TantricFlow™ workshops en de magie van verbinding en flow te ervaren. Veel plezier en geniet van je reis naar innerlijke groei en vervulling!