Heino verzorgt OPEN (blote voeten) dans- en FLOW-workshops van hoge kwaliteit.  De grotendeels non-verbale workshops vinden plaats op diverse locaties en zijn toegankelijk voor iedereen, die graag vanuit liefde leeft en de bron van innerlijk geluk weer nieuw leven wil inblazen (en natuurlijk ook voor iedereen die deze bron wil blijven voeden).

 

Want weet je…  Innerlijk-Geluk betekent niet dat alles perfect moet zijn, maar is eerder het vermogen om het “imperfecte” te ervaren als gewoon OK. Hierdoor kan alles weer gaan stromen. En dat stromen zul ervaren als je regelmatig meedoet aan een dans- en flow-workshop met Heino Jansen.

 

Ben je inmiddels toe aan meer rust, ruimte, vrijheid en vrede in jouw leven? Zoek je daarvoor een workshop die grotendeels non-verbaal is met daarbij een begeleider die kundig, integer en professioneel is? 

 

 

Check de agenda + locatie’s door te klikken op…

 

 

Agenda + Aanmelden

 

 

Innerlijk-Geluk met Heino Jansen

 

 

Innerlijk Geluk is in wezen onze natuurlijke staat van zijn. Toch zijn de meeste mensen het contact met innerlijke geluk en de vreugde die daarin aanwezig is, verloren.

 

 

 

 

De Innerlijk-Geluk sessies en workshops met Heino Jansen zijn een geweldig hulpmiddel om het geluk in jezelf (opnieuw) te ervaren en te LEVEN. 
Onafhankelijk van de omstandigheden buiten jou!

 

 

 

Dit zegt Heino zelf over de workshops die hij (+ team) geeft.

 

❤️ GROTE DANKBAARHEID ❤️

“Niets is vanzelfsprekend…. dat realiseer ik me heel vaak maar al te goed. En ook al plaats ik inmiddels niet meer – na elke workshop – een “DANK JULLIE !!” bericht… Diep van binnen voel ik na elke workshop die ik geef een diepe dankbaarheid naar alles en iedereen die mijn workshops mogelijk maakt…
Hartelijk dank aan de leraren die mij inspireren, de zaalverhuurders, de assistentes, mijn dierbaren. Die – in moeilijke tijden achter me blijven staan…
Zonder jou als deelnemer echter, is er helemaal NIETS mogelijk… Daarom hierbij een extra speciaal dankwoord voor iedereen die deelneemt/deelnam aan mijn workshops.”

 

“Zoals de meesten van jullie inmiddels wel weten houd ik enorm van Dans, Bewegen, Improviseren en FLOW (in combinatie met bewustwording)… Met Hart en Ziel geef ik deze workshops. … mijn grote drijvende kracht daarbij is dat ik 100% ga voor verbinding en innerlijk-geluk .. en dat is geen bullshit of luchtfietserij, maar Vol-Ledig ingegeven door mijn eigen transitie(s) en praktijk-ervaringen. Ja, Iemand die van binnenuit gelukkig is, zorgt voor een positieve Verbindende Vibe in dit universum… en mijns inziens is er geen betere milieu-reddende maatregel dan samen met HEEL veel mensen een positieve , KRACHTIGE, LIEFDEVOLLE Vibe teweeg brengen… die…. VAN BINNEN UIT komt!”

“De mensen die ik aantrek met mijn workshops, staan vaak ook open voor hun eigen transitie naar LIEFDE en (willen) zich graag bewegen naar vrede, harmonie en geluk van binnen uit. Deze mensen blijken steeds vaker te kiezen voor een duurzaam (gezond) leefpatroon, zijn eerder geneigd te stoppen met afhankelijkheden (en verslavingen), eten steeds minder vlees, pakken vaker de fiets dan de auto, voelen zich steeds vaker ook fijn als ze ALLEEN zijn, zijn meer thuis bij zichzelf en hoeven daarom niet steeds op de vlucht (met bijvoorbeeld een vlucht van de KLM, Transavia, RyanAir, …) hebben meer liefdevolle contacten / relaties (met mensen die Hier en NU leven), hoeven niemand te onderdrukken, hebben steeds minder (van buiten zichzelf) nodig en verbruiken zodoende uiteindelijk AANZIENLIJK minder grondstoffen, water en energie…

… en als wij als Mensheid duurzaam willen blijven voortbestaan is dit niet een mogelijke optie, maar de enige optie die ons nog rest…

 

“En niet alleen ben ik dankbaar… Ook ben ik trots op jou lieve deelnemer! Niet zelden zie en ervaar ik jou (en daarmee ook mezelf) die – tijdens mijn workshop – tegen een blokkade oploopt… en daar vervolgens verantwoordelijkheid voor neemt… een risico neemt… het lef heeft een een oud ingesleten patroon te doorbreken… nee, niet in de slachtofferrol… maar ik zie hoe jij jouw hart opent… liefde binnen laat… liefde laat STROMEN… Ik zie hoe jij jezelf bevrijdt… en hoe jouw transformatie weer een inspiratiebron is voor de ander… Je hebt werkelijk geen idee hoe zeer mij dat raakt en hoe ongelofelijk trots ik op jou ben…”

 

Hartelijke groet, Heino

 

 

 

Welke sessies / workshops zijn er?

 

 • Persoonlijke Sessies
  Locatie : Arnhem
  (€85 per uur)

 

 • TantricFlow™- Workshops
  Locatie : Wisselende locatie’s
  (vanaf €27 per Workshop)
 • MagicalMirror™- Workshops
  Locatie : ThuisBasis Arnhem
  (vanaf €27 per Workshop)
 • InnerFreedom™ – Weekenden
  Locatie : Nader te bepalen locatie
  (vanaf €357 per Weekend inclusief volpension)

 

(alle prijzen zijn inclusief 21% BTW)

 


Positieve effecten

 

 

Deze sessies en workshops hebben een positief effect op: 

 • Lekker in je vel zitten

 

 • Jouw gevoel van vrijheid

 

 • Beter kunnen samenwerken

 

 • Verbeteren (liefdes)relaties

 

 • Aantrekken van de juiste partner(s)

 

 • Vriendschappen

 

 • Volgen van je hart

 

 • Gezondheid en Vitaliteit

 

 • De hoeveelheid lol in je leven

 

 • Jouw vrouwelijke/mannelijke kracht

 


Rust, Vrede, Harmonie

 

In de loop van ons leven kunnen er hardnekkige belemmerende overtuigingen ontstaan. De druk die we hierbij voelen houdt ons vervolgens gevangen. Hierdoor is het moeilijk en vaak zelfs onmogelijk om in verbinding te blijven met het gevoel van vrijheid en geluk in onszelf.

 
Als we leren om van binnen uit vrij te zijn, zullen we de duurzame vrede en harmonie in onszelf gaan ontdekken. We ervaren innerlijke rust, geluk en acceptatie. Opeens trekken we dingen, situaties en mensen aan in ons leven die veel beter passen bij deze nieuwe, vredige bewustzijnstoestand. De  Innerlijk-geluk workshops ondersteunen jou optimaal bij het weer thuiskomen in de innerlijke vrijheid waar we ons zo fijn bij voelen.

 


Improviseren

.

 

De kracht van improviseren is dat dit jou in het huidige moment brengt. En daarmee kom je in de FLOW. Je gaat (weer) ‘stromen’. In de flow zijn brengt jou uit je hoofd, in je lijf en daarmee in contact met het geluk in jezelf.

 


Assisteren bij Heino

 

Vind je het leuk om te assisteren bij Heino? Indien er ruimte is in ons team, laten we nieuwe assistenten toe. Belangrijk als je een verzoek wilt indienen om te assisteren:

 •  Je hebt al een paar keer deelgenomen aan een workshop bij Heino.

 

 • Je bent enthousiast als deelnemer en je wilt ook graag als deelnemer blijven meedoen.

 

 • Je vindt het fijn om er helemaal voor de workshop en deelnemers te zijn.

 

 • Je doet dit om te leren, groeien en nieuwe ervaringen op te doen.

 

 • Je bent in staat om je aan afspraken te houden.

 

 • Je beschikt over eigen vervoer.

 

 • Houd er rekening mee dat wij selectief zijn in het toelaten van nieuwe team-leden. 
   

Wil je bij ons team? Stuur dan een mail naar info@innerlijk-geluk.nl waarin je jouw interesse aangeeft om te assisteren. Indien er plaats voor jou is, ontvang je van ons een aanmeld-link + wachtwoord waarmee je toegang krijgt tot  het aanmeldformulier alsmede de richtlijnen m.b.t. assisteren. Zodra je de richtlijnen hebt gelezen, je je er akkoord mee hebt verklaard en je het aanmeldformulier hebt ingediend, beoordelen wij jouw verzoek.  Je ontvangt van ons een bevestigingsmail zodra wij je toelaten (en van harte verwelkomen) in ons team.

 

 

 

Gegeven door

Heino JansenWorkshop-Leider & Persoonlijk begeleider


info@innerlijk-geluk.nl

 

Mail Heino

 

 

Interview met Heino

 

 

 

Wat zeggen deelnemers?

“Heino, jij combineert jouw aardse energie, met de fijngevoelige, en vooral liefdevolle energie. Er ontstond in de groep een hartverbinding, gecreëerd door jouw veilige bedding en het vermogen je zelf kwetsbaar op te stellen en jezelf te zijn, ook genietend van jouw prachtige, intuitieve gevoelsmuziek. Namaste.” 

– Yvonne 

“Dansen, plezier, verbinding, aanraken, geraakt worden, aangeraakt worden, contact , stromen.. Heino creëert een veilige zachte en sfeer en is enthousiast. Hele fijne workshop!” 

– Simone 

“Er ontstond heel veel verbinding en gelijkwaardigheid in de groep, met een goede begeleider die weet wat hij doet.” 

– Jenneke 

“Het vertrouwen wordt spelenderwijs, door diverse oefeningen, prachtig opgebouwd door Heino als begeleider. Dank voor je openheid en kwetsbaarheid en je opstelling om dit, als zijnde één van de groepsleden, samen met ons te doen.” 

– Rob 

“Heel veel mooie elementen, fijne oefeningen, prachtige muziek. Heino, jouw persoonlijke stijl is een mooie mengeling van kracht en kwetsbaarheid, lief en streng, gestructureerd en licht chaotisch. Ik houd daar wel van. Hiermee creëer je veiligheid en vrijheid. En…. je prachtige gitaarspel. Het tintelt in me door.” 

– Désirée  

“Dank! Vele aanknopingspunten. Advaita Vedanta, waar ik nu best wel druk mee bezig ben. Voelt aan als het thuiskomertje, waar ik jarenlang naar opzoek was.”

– Hugo

“Ik heb oude denkbeelden doorbroken en hiermee een nieuw bewustzijn bereikt.”

– Michael

“Heino is een prima begeleider die zich open en kwetsbaar durft open te stellen waardoor er van alles kan en mag gebeuren en ieder dat ook durft te doen. Bedankt allemaal. Veel liefs en een hartegroet.”

 – Marie-Therese