Informatie Pagina

 

 

Op deze INFO-pagina vind je in het sub menu’s meer informatie over TantricFlow™ met ondermeer: ervaringen van deelnemers, tips, veel gestelde vragen, foto’s,  onze Up2date-service, ons Privacybeleid, onze Algemene Voorwaarden.

 

 

Ervaringen: Hier staan alle reviews en ervaringen van deelnemers op een rij, die door de jaren heen zijn verzameld.

 

 

Tips: Hier vind je een aantal handige tips m.b.t. het deelnemen aan onze TantricFlow™-workshops.

 

 

Workshop aanwijzingen: Als je gaat deelnemen aan een TantricFlow™-workshop, is het fijn als je deze aanwijzingen even doorleest.

 

 

Foto galerij: Hier nemen we je mee op een visuele reis door de betoverende wereld van TantricFlow™. Voel de warme sfeer van onze workshops vastgelegd in levendige beelden. Laat je inspireren en dompel jezelf onder in de sfeer van verbinding, groei en zelfontdekking.

 

 

Veel gestelde vragen: Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen over onze workshops. Of je nu wilt weten wat TantricFlow™ inhoudt, hoe je je kunt voorbereiden, of wat je kunt verwachten tijdens een sessie, we hebben alle belangrijke informatie voor je verzameld.

 

 

Bereikbaarheid LaCappella: Voor wie nog niet op de hoogte is: komend jaar wordt er – vanaf MRT 2024 –  aan de Velperweg gewerkt en is deze vanaf de Oude Velperweg tot in Velp afgesloten voor auto’s.

 

 

Up2date-service: Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws, nieuwe workshops en speciale evenementen door je aan te melden voor onze Up2date-service. We sturen je regelmatig updates, zodat je niets mist van wat er speelt bij TantricFlow™.

 

 

Privacybeleid: Jouw privacy is belangrijk voor ons. Lees ons Privacybeleid om te begrijpen hoe we jouw persoonlijke gegevens verzamelen, gebruiken en beschermen. We streven ernaar om transparant te zijn over onze privacypraktijken en om ervoor te zorgen dat jouw gegevens veilig worden bewaard.

 

 

Algemene Voorwaarden: Voordat je deelneemt aan onze workshops, is het belangrijk om onze Algemene Voorwaarden te lezen. Hierin vind je belangrijke informatie over de regels en richtlijnen die gelden tijdens onze workshops, evenals jouw rechten en verantwoordelijkheden als deelnemer.

 

 

We streven ernaar om jou een veilige, inspirerende en verrijkende ervaring te bieden bij TantricFlow™. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om je te helpen en je te ondersteunen op jouw reis naar innerlijke groei en vervulling.

 

 

Vrouwen zitten in een kring terwijl mannen een verleidelijke dans uitvoeren tijdens een betoverende TantricFlow™-workshop, waarbij bewustzijn, verbinding en tantrische dansen centraal staan.