Wij nodigen je uit voor een reis van innerlijke verkenning en verbinding. Ontdek nieuwe dimensies van sensualiteit en expressie door deel te nemen aan onze unieke workshops, zoals de TantricFlow™ Blindfold Night, TantricFlow™ Connective Dance, TantricFlow™ Candle Light, TantricFlow™ Loving Touch, en meer. Laat je leiden door de kracht van het moment en meld je nu aan.

 

 


 

 

Tijdens deze TantricFlow™-Workshop wordt er - naast Meditatie, Sensualiteit, Gitaar-spel, - verbindend-gedanst, relaxed-gedanst, strelend-gedanst & improviserend-gedanst. Kortom : Express Yourself by Dancing. Hierbij gebruiken we - af en toe - ook blinddoeken. 

 

 

TantricFlow™ Connective Dance

 

Deze ervaringsgerichte TantricFlow™-workshop draait om verbindend dansen. De workshop begint met een geleide meditatie gevolgd door een korte voorstelronde, waarbij elkaars stem ook even gehoord wordt, voordat de non-verbale workshop begint. Vervolgens is er een gitaarimprovisatie waarbij deelnemers kunnen ontspannen (liggen) en zich openstellen voor dansen in verbinding.

 

In het eerste deel van de workshop wordt er gedanst, zowel individueel als in groepen van 2, 3 of 4, afhankelijk van de dynamiek van de groep. Dit dansgedeelte is ontworpen om de verbinding met jezelf te versterken en van daaruit de verbinding met anderen te verkennen. Daarom worden er tussen het dansen door regelmatig tantrische, verbindende oefeningen gedaan. Na het dansgedeelte zijn er meer rustige processen, zoals streelsessies, die dieper ingaan op het creëren van verbinding en intimiteit.

 

De workshop biedt meestal ook de mogelijkheid om te dansen met blinddoeken op rustige muziek aan het einde van de avond, waardoor de zintuigelijke ervaring wordt versterkt en de deelnemers zich nog meer kunnen overgeven aan de verbinding met zichzelf en anderen.

 

 


 

 

Ervaar de betovering van de TantricFlow™ BlindFold Night workshop - dans, sensualiteit en diepere verbinding. Met live gitaarspel vol rakende, gevoelige passie. Van rustig lig-concert tot dansen op een opzwepende beat. Deze keer met focus op het gebruik van binddoeken. Zachtheid en sensualiteit verbinden ons intenser als we ons geblindeerd overgeven aan het magische moment.

 

 

TantricFlow™ Blindfold Night

 

De TantricFlow™-Blindfold Night workshop biedt een diepgaande ervaring van het opgaan in het moment en het bereiken van een staat van flow door verbinding met jezelf en anderen. Het gebruik van blinddoeken schakelt af en toe het zicht uit, waardoor andere zintuigen zoals gehoor, aanraking en intuïtie gevoeliger worden. Hierdoor ontstaat een selfless-state waarin oordelen en verwachtingen vervagen en innerlijk geluk opbloeit.

 

De workshop begint met een geleide meditatie, gevolgd door een kennismakingsronde om elkaars stem te horen voordat de non-verbale communicatie begint. Een ontspannen gitaarimprovisatie biedt een rustig startpunt. Vervolgens zijn er dans- en tantrische-sessies waarin deelnemers blinddoeken dragen, gevolgd door meer rustige processen zoals streelsessies en dansen op rustige muziek aan het einde van de avond. Deelnemers worden aangemoedigd om hun grenzen te verkennen en aan te geven, en alles gebeurt in afstemming met respect voor ieders comfortniveau.

 

 


 

 

 

Treed binnen in de betoverende wereld van deze zachte, sensuele TantricFlow™-workshop, waar meditatie, rakend live gitaarspel, dans en diepere verbinding samenkomen. Hier vind je een oase van zachtheid en liefdevolle aanraking, verweven in diverse dans- en contactvormen. Ontdek de kunst van tederheid en laat je zintuigen koesteren in deze bijzondere ervaring.

 

 

TantricFlow™ Loving Touch

 

De TantricFlow™-Loving Touch workshop is een ervaring die draait om het aangaan van een diepe verbinding met de liefde in jezelf en van daaruit het creëren van een verbinding met anderen door middel van liefdevolle aanraking. Deze workshop leidt tot een gevoel van eenheid waarbij de beleving van tijd en ruimte vervaagt, waardoor jij als deelnemer een meditatieve staat kunt ervaren.

 

Vanaf het begin van de workshop wordt er een sfeer van zachtheid gecreëerd, eerst verkennend via tantrische oefeningen waarbij er een focus ligt op ademhaling. Rust wordt gecreëerd door meditatieve processen zoals bijvoorbeeld een loopmeditatie om de verbinding met het moment te versterken.

 

Alle activiteiten vinden plaats in afstemming met elkaar. Het verkennen en respecteren van persoonlijke grenzen staat centraal, waardoor deelnemers de ruimte krijgen om hun eigen comfortzones te verkennen en grenzen aan te geven.

 

De workshop begint met een geleide meditatie, waarbij jij als deelnemer de mogelijkheid kunt benutten om eventuele belemmeringen los te laten. Dit wordt gevolgd door instructies en een kennismakingsronde, waarin iedereen de kans krijgt om zijn stem te laten horen voordat de nadruk op non-verbale communicatie wordt gelegd. De avond wordt afgesloten met rustige processen zoals streelsessies en dansen met blinddoeken op, begeleid door kalme muziek. De workshop biedt ook ruimte voor ontspanning, met een gitaarimprovisatie aan het begin waarbij deelnemers comfortabel kunnen liggen.

 

 


 

 

Deze betoverende TantricFlow™-workshop omarmt de positieve sfeer via GOOD VIBES. We dansen, spelen en genieten, ervaren onvergetelijke momenten vol positieve vibes, diepe verbinding en ontdekking. Blinddoeken voegen een extra dimensie toe, terwijl liefdevolle aanraking op zachte matjes plaatsvindt (zonder langdurige binding aan één partner). Laat je meevoeren naar een wereld van verrukking en laat deze bijzondere workshop jouw zintuigen verwennen

 

 

TantricFlow™ Good Vibes

 

Deze TantricFlow™-workshop biedt een krachtige ervaring gericht op fijne positieve emoties door middel van dans, verbinding en inspirerende muziek. Het hart van deze workshop ligt in het bereiken van een staat van flow waarin deelnemers zich volledig kunnen overgeven aan het moment, verbondenheid met henzelf en anderen ervaren, en innerlijk geluk kunnen laten stromen.

 

Het programma begint met een geleide meditatie om jou als deelnemer te stimuleren je te gronden en open te stellen voor de ervaring. Daarna volgt een korte voorstelronde om elkaar verbaal even te zien en horen en een gevoel van verbondenheid te creëren voordat de non-verbale interactie begint. Een ontspannende gitaarimprovisatie biedt een rustgevende start voordat de danssessie begint.

 

Tijdens het dansgedeelte worden je als deelnemer aangemoedigd om vrijelijk te bewegen en je te laten leiden door de muziek, waardoor je je kunt laten (mee)stromen met de energie van de groep en in contact kunt komen met jouw eigen innerlijke ritme. Tussen het samen dansen worden er regelmatig tantrische, verbindende oefeningen gedaan. Na de danssessie worden meer rustige activiteiten geïntroduceerd, zoals streelsessies en (indien passend in het moment) dansen met blinddoeken op rustige muziek om de zintuigelijke ervaring te verdiepen en de verbinding met jezelf en anderen te versterken.

 

De workshop biedt een veilige en ondersteunende omgeving waarin deelnemers zich kunnen openstellen, loslaten en genieten van het moment. Door deze ervaring kunnen deelnemers een diep gevoel van welzijn ervaren dat hun leven verrijkt en hen in staat stelt om de ‘Good Vibes’ zowel binnen de groep als in hun dagelijks leven te koesteren.

 

 


 

In de betoverende wereld van deze zachte, sensuele TantricFlow™-Workshop verleggen we de grenzen van onze zintuigen. Een oordelend zintuig wordt geleidelijk tot rust gebracht, want onze enige gids is het warme schijnsel van een aantal dansende kaarsen. Hier, te midden van meditatie, sensualiteit, betoverend gitaarspel, verbindende dans en liefdevolle aanraking, omarmen we de magie van TantricFLow™ bij "Kaarslicht".

 

 

TantricFlow™ Candle Light

 

De TantricFlow™-Candle Light workshop biedt een unieke ervaring waarbij de deelnemers worden uitgenodigd om volledig op te gaan in het moment en de flow van verbinding met henzelf en anderen. Door het licht te dimmen en alleen kaarslicht te gebruiken, verminderen we de visuele prikkels, waardoor andere zintuigen zoals gehoor, gevoel en intuïtie gevoeliger worden. Dit creëert een omgeving waarin deelnemers zich kunnen laten leiden door innerlijke sensaties en emoties, vrij van oordelen en verwachtingen.

 

De workshop begint met een geleide meditatie en een kennismakingsronde om een sfeer van vertrouwen en openheid te creëren. Deelnemers worden vervolgens uitgenodigd om te dansen, waarbij ze hun lichaam kunnen laten reageren op de muziek en de aanraking van anderen. Naarmate de avond vordert, worden de activiteiten rustiger, met sessies waarin strelingen en aanraking centraal staan, en uiteindelijk heerlijk vloeiend stromend dansen op rustige muziek.

 

Tijdens de workshop wordt de nadruk gelegd op respect voor individuele grenzen en comfort. Deelnemers worden aangemoedigd om hun eigen grenzen te verkennen en aan te geven, en er wordt in afstemming gehandeld. De warme sfeer gecreëerd door het kaarslicht draagt bij aan een gevoel van zachtheid en verbondenheid.

 

Al met al biedt de TantricFlow™-Candle Light workshop een unieke gelegenheid om los te laten, te verbinden en te ervaren in een omgeving van veiligheid en respect.