Ontmoet Heino Jansen

 

Sinds 2015 leidt Heino met passie TantricFlow™-workshops. Als ontwikkelaar, grondlegger en begeleider van deze workshops, biedt hij unieke ervaringen die voornamelijk non-verbaal zijn. Zijn focus ligt op beweging, dans, meditatie, ontspanning, liefdevolle aanraking en bewustzijnsgroei. Met workshops die meestal in Arnhem plaatsvinden, staat Heino klaar om jouw ontdekkingsreis naar innerlijke verbondenheid te begeleiden. Hij werkt vanuit een verbindend leiderschapsperspectief, waarbij hij streeft naar het bevorderen van de verbinding van de hele groep.

 

 

Heino Jansen leidt TantricFlow™ -workshops, met focus op tantrische dansen (tantric dance), bewustzijn, ecstatic dance en verbinding.

 

 

 


 

De Kunst van Verbinding: Het Creatieve Pad van Heino Jansen

 

Op veertienjarige leeftijd begon Heino met improviseren op gitaar en piano, waarna hij een reis van persoonlijke en artistieke groei heeft doorgemaakt. Deze reis omvat diverse opleidingstrajecten, waaronder een NLP-Master Practitioner, verschillende tantra-opleidingen, zelfbewustzijnstrainingen en een opleiding tot trainer/coach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en bewustzijnsgroei. Daarnaast heeft Heino gewerkt als bewustzijnscoach/trainer in het bedrijfsleven. Zijn expertise is geworteld in een veelzijdige achtergrond, die zijn workshops doordringt met een diep begrip van menselijke verbinding en persoonlijke groei.

 

Door de jaren heen heeft Heino zich verdiept in verschillende dansstijlen, van de sensuele bewegingen van de Argentijnse Tango tot de meditatieve flow van Tai Chi. Hij ontdekte dat improvisatie de sleutel is tot het bereiken van totale flow, zowel in muziek als in dans. Deze diversiteit aan danservaringen heeft hem niet alleen dichter bij zijn eigen innerlijke kern gebracht, maar heeft hem ook geleerd hoe hij anderen kan inspireren om hetzelfde te doen.

 

 

Heino Jansen - Het Creatieve Pad, met focus op dansen en bewustzijn (zoals bijvoorbeeld: ecstatic dance, biodanza) en persoonlijke groei.

 

 

Tijdens zijn workshops combineert Heino zijn passie voor muziek en improvisatie om de perfecte sfeer te creëren voor diepgaande persoonlijke ervaringen. Zijn zorgvuldig geselecteerde muziek verrijkt de dansvormen en nodigt deelnemers uit om volledig in het moment te zijn en zich te laten meevoeren op de golven van expressie en verbinding. Met een achtergrond als muzikant, danser en ervaren facilitator, weet Heino als geen ander hoe hij een veilige en inspirerende ruimte kan creëren waarin persoonlijke groei en transformatie kunnen plaatsvinden.

 

 


 

Visie op Tantrische aspecten

 

Heino ziet Tantra als een diepgaande beleving van verbinding en zelfontdekking. Voor hem draait Tantra vooral om het loslaten van inspanning (ont-moeten), het loslaten van “streven naar iets”, het omarmen van wat er is zonder oordeel, en het verkennen van de innerlijke vrouwelijke en mannelijke energieën en hun interactie. Hierbij speelt seksuele energie (onze grootste levenskracht) uiteraard een belangrijke rol. Deze innerlijke dynamiek is van invloed op onze natuurlijke energiestroom en ons vermogen om in een staat van ‘InnerFlow’ te zijn, waarbij geluk als vanzelf opbloeit.

 

 

Voor Heino is Tantra een manier van leven die hij op subtiele wijze belichaamt in zijn workshops en ook in zijn privéleven. Zo is de Kashmierse massage voor hem persoonlijk bijvoorbeeld, een prachtige vorm van liefdevolle aanraking, die diepe ontspanning en verbinding bevordert, welke je samen in een ‘Selfless-State’ brengt en energie door je laat stromen. In deze staat vervagen tijd, oordelen en verwachtingen, waardoor je wordt uitgenodigd om volledig relaxed aanwezig te zijn in het moment en te genieten van de verbinding met jezelf en de ander.

 

 

Heino Jansen danst met Mieke. Ontdek de meditatieve flow van dans (blotevoetendans, tantrische dansen) en innerlijke kern.

 

 

Voor Heino is Tantra een reis van zelfontdekking en groei, waarbij de deelnemers aan zijn workshops worden uitgenodigd om hun innerlijke wereld te verkennen en te omarmen. Het gaat hierbij niet om het zoeken of streven naar geluk, maar om het ervaren van een diep gevoel van innerlijke vrede en vervulling als gevolg van het verwachtingsloos (samen) opgaan in de Flow. Met zijn workshops en begeleiding heeft Heino de intentie om anderen – op subtiele wijze – te inspireren om de magie van deze Tantrische aspecten te ervaren, zonder dat hier expliciet de nadruk op wordt gelegd.

 

 

 


 

Heino + assistentie: Samen Op Weg naar Groei

 

Bij TantricFlow™ wordt Heino regelmatig ondersteund door assistentie, wat bijdraagt aan de dynamiek en verbondenheid in de groep en ook gewoon leuk is. Hoewel hij regelmatig met verschillende assistentes samenwerkt, neemt hij ook bewust het initiatief om zijn workshops regelmatig alleen te begeleiden. Op deze manier behoudt hij het gevoel en de betrokkenheid bij alle aspecten die bij een workshop komen kijken. Met zijn expertise, betrokkenheid en toewijding creëert hij een veilige en ondersteunende omgeving waarin persoonlijke groei centraal staat.

 

 

Geblinddoekt dansen en verbinden. Heino Jansen met assistentie, waarbij verbondenheid en dynamiek centraal staan, met focus op veilige ruimte, ondersteuning, en persoonlijke groei.

 

 


 

Heino is graag veelzijdig actief

 

Naast zijn workshops en begeleiding heeft Heino meerdere passies. Als freelance technologisch professional en LabVIEW-expert brengt hij zijn expertise naar verschillende projecten, voornamelijk in de energiewereld. In zijn vrije tijd geniet Heino graag van de eenvoudige geneugten van het leven, zoals piano spelen, wandelen of fietsen in de prachtige natuur rondom Arnhem. Hij houdt van zijn vriendenkring, fijne lange afstand LAT-relatie, twee prachtige dochters, familie, werk, sporten, gitaar spelen, gezond koken / eten, en waardeert het om regelmatig tot zichzelf te komen door tijd alleen door te brengen. Voor Heino is het geven van zijn workshops een uiting van liefde en passie die hij met plezier deelt met anderen.

 

 

Heino Jansen dubbel geblinddoekt, met Moniek (Tantra, Tantric Dance, Blote voeten dans met focus op zelfontdekking, tantrische aspecten en innerlijke vrede).

 

 


 

Of je nu op zoek bent naar meer verbondenheid met jezelf, anderen of beide, Heino Jansen en TantricFlow™ staan klaar om je te begeleiden op jouw reis naar innerlijke groei en vervulling. Doe mee met een workshop en ervaar de kracht van verbondenheid en flow in jouw leven.

 

 

Heino Jansen, veelzijdig actief in workshops en meer, met focus op verbondenheid, innerlijke groei, en passie delen.

 

 


 

Wat deelnemers zeggen over Heino

 

 

“De TantricFlow™ workshops van Heino hebben mij geholpen om mijn eigen grenzen te verkennen en te respecteren, terwijl ik tegelijkertijd diepere verbindingen met anderen aanga. Heino’s aanpak is liefdevol en respectvol, waardoor ik me altijd veilig voel.” – Leonie Linssen

 

“Een wonderschone workshop waarin Heino een veilige bedding neerzet zodat ik in vrijheid anderen kan ontmoeten.
Heel fijn dat mijn speelse kant alle ruimte kreeg en de liefde vrijuit kan stromen.” – Peter

 

“Heino is een prettige professionele workshop-leider die zich open en kwetsbaar durft op te stellen waardoor er van alles kan en mag gebeuren en ieder dat ook durft te doen. Bedankt allemaal.
Veel liefs en een hartegroet” – Marie-therese Roovers

 

“Heino, jij combineert jouw aardse energie, met de fijngevoelige, en vooral liefdevolle energie. Er ontstond in de groep een hartverbinding, gecreëerd door jouw veilige bedding en het vermogen je zelf kwetsbaar op te stellen en jezelf te zijn, ook genietend van jouw prachtige, intuitieve gevoelsmuziek. Namaste.” – Yvonne van der Zalm

 

“Heino’s TantricFlow™ avonden zijn voor mij een bron van energie en verbinding. Zijn begeleiding creëert een veilige en speelse ruimte waarin ik mezelf kan zijn en anderen kan ontmoeten. Een absolute aanrader voor wie op zoek is naar innerlijke groei en plezier.” – Jacky Peeters

 

“Een avond TantricFlow™ voelt als een thuiskomen bij jezelf. Heino’s warme begeleiding en de liefdevolle sfeer maken het een ervaring om nooit te vergeten.” – Simone van Verre