Tantrisch dansen, aanraken, bewegen en ervaren met blinddoeken?

 

TantricFlow™ is een dans- en contactvorm waarbij het gaat om de kunst van het vrij-laten, los-laten weg-laten, ont-moeten, even-niets-moeten, doen-door-niet-te-doen, stromen, soepelheid, dansen, doorleven, doorvoelen, in het moment gewoon jezelf zijn in die gelukzalige “selfless-state” en VERBINDEN.

 

TantricFlow™ laat je (weer) stromen, meer van jezelf houden en stimuleert jouw innerlijke vrijheid. En is bovendien een hele leuke manier om te groeien in bewustzijn. Spelenderwijs “ont-moet” je jezelf  en de ander steeds weer vanuit een – soms verrassend leuke – nieuwe invalshoek.

 

 


 

 

Eerstkomende Workshop

za 24feb2024

TantricFlow-BlindFold Night

ZA 24 FEB 2024 20:00 - 23:00

La CAPPELLA, ARNHEM

€31 (bij online betaling)

> INFO + AANMELDEN <

Voor de volledige agenda klik op…

 

Agenda + Aanmelden

 


 

 

Alvast een paar reacties van deelnemers
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 

“Lieve Heino, Ik wil je bedanken voor zaterdag (TF-Loving Touch-DAG). Ruim een jaar geleden ging ik op zoek naar ‘iets’ omdat het niet goed ging in mijn relatie. Na zorgvuldig zoeken heb ik TantricFlow en jou op internet gevonden en daar had ik een goed gevoel bij. Na zelf al meerdere malen naar een Avond te zijn geweest, ging mijn man afgelopen zaterdag met me mee. Dit had enorme positieve invloed op onze relatie. Wij konden van alles loslaten en vanuit gevoel aanwezig zijn. Mijn man werd ook diep geraakt. Wij hebben het de hele zondag daarna nog heerlijk met elkaar gehad. Het was alsof het ijs gebroken was! Ongelofelijk! Ik heb nu heel veel aan je tip om alles rustig en langzaam te laten inzinken en onze relatie tijd en ruimte te geven… Ik houd van je, Heino … Hartegroet van een zeer tevreden cursiste…😘” – Mirra

 

Leonie Linssen (vooraanstaand Liefdes-Coach) beschrijft haar ervaring met TantricFlow als volgt.

 

“De afgelopen maanden heb ik verschillende keren meegedaan aan de TantricFlow bijeenkomsten, van Heino Jansen. Het is voor mij een ideale manier om op te laden na een werkweek in dans, ontmoeting, streling en knuffel. Heino heeft zijn eigen aanpak en een vaste basisstructuur. Terugkerende elementen van zijn avonden zijn speelsheid, genieten, stilte, samenzijn, alleen zijn, voelen, grenzen durven voelen en aangeven maar ook je verlangen volgen en initiatief nemen met het risico dat je afgewezen wordt. Dat laatste is voor mij de grootste uitdaging…” – Leonie

 

“Een wonderschone workshop waarin Heino een veilige bedding neerzet zodat ik in vrijheid anderen kan ontmoeten. Heel fijn dat mijn speelse kant alle ruimte kreeg en de liefde vrijuit kan stromen.” – Line

 

“De TantricFlow- avonden (ben nu al 3 keer geweest) vind ik een feest! Veilige setting, mooie opbouw, heerlijke muziek, fijne ontmoetingen, puur genieten voor mij. Ik voel me er vrij en mezelf. Een echte aanrader als je aangetrokken voelt tot de combi dans en aanraking.” – Jacky Peeters

 

“TantricFlow laat je je mannelijke en vrouwelijke kant voelen. Je komt thuis in je eigen lichaam. Vandaar uit kan je de verbinding met een ander aangaan.” – Marcel Schaap

 

“Een prachtige avond, op een heerlijke plek… Dansen, plezier, verbinding, aanraken, geraakt worden, aangeraakt worden, contact, stromen.. Heino creëert een veilige zachte en sfeer en is enthousiast. Hele fijne workshop!” – Simone van Verre

 

 

TantricFlow™-Workshops

 

TantricFlow™ is ontwikkeld door Heino Jansen en is er voor iedereen die van dansen, liefdevolle aanraking, bewustwording, muziek en verbinding houdt. TantricFlow™ brengt je in de FLOW van het “NU”. In de FLOW zijn maakt (innerlijk) gelukkig.

 

 

TantricFlow™ is non-verbaal en bestaat uit een aantal vrije dansvormen – waarbij het vooral gaat om gevoel, ervaren en “zijn” (en niet om techniek!). In aanvulling op deze (blote voeten) dans beleef je regelmatig oefeningen waarbij de kunst van het weglaten, ont-moeten,  verleiden, beminnen, aanraken en (aan)geraakt worden centraal staan.

 


Dit kan individueel zijn, 1-op-1 of in groepjes van meerdere mensen.

 

 

Dans afgewisseld met levendige contactoefeningen brengen je stap voor stap in een heerlijke flow. Je gaat als deelnemer (weer) ‘stromen’. Een stroom die na afloop nog een tijdje “nagloeit” is iets wat deelnemers regelmatig ervaren.

 

 

 

 

 

Welke workshops zijn er momenteel?

  • TantricFlow™- Loving Touch – Avond
   20:00 – 23:00 a €30
   Dit is een zachte, sensuele TantricFlow™-workshop, waar meditatie, rakend live gitaarspel, dans en diepere verbinding samenkomen. Hier vind je een oase van zachtheid en liefdevolle aanraking, verweven in diverse dans- en contactvormen. Ontdek de kunst van tederheid en laat je zintuigen koesteren in deze bijzondere ervaring.
 •  
  • TantricFlow™- Sensual Dance – Avond
   20:00 – 23:00 a €30
   Verlies jezelf in de betovering van deze TantricFlow™-Workshop. Meditatie, sensualiteit, live gitaarspel en verbindende dans vloeien samen. Ontspan en improviseer terwijl je jouw sensuele expressie door dans en aanraking laat stralen. Soms verkennen we het gebruik van blinddoeken voor een diepere zintuiglijke ervaring.
 •  
  • TantricFlow™- Candle Light – Avond
   20:00 – 23:00 a €30
   In de betoverende wereld van deze zachte, sensuele TantricFlow™-Workshop verleggen we de grenzen van onze zintuigen. Een oordelend zintuig wordt geleidelijk tot rust gebracht, want onze enige gids is het warme schijnsel van een aantal dansende kaarsen. Hier, te midden van meditatie, sensualiteit, af en toe betoverend gitaarspel, verbindende dans en liefdevolle aanraking, omarmen we de magie van TantricFLow™ bij “Kaarslicht”.
 •  
  • TantricFlow™- BlindFold Night – Avond
   20:00 – 23:00 a €30
   Ervaar de betovering van de TantricFlow™ BlindFold Night workshop – dans, sensualiteit en diepere verbinding. Met live gitaarspel vol rakende, gevoelige passie. Van rustig lig-concert tot dansen op een opzwepende beat. Deze keer met focus op het gebruik van binddoeken. Zachtheid en sensualiteit verbinden ons intenser als we ons geblindeerd overgeven aan het magische moment.
 •  
  • TantricFlow™- Pleasure Vibes – Avond
   20:00 – 23:00 a €30
   Deze positieve TantricFlow™-workshop omarmt de weelderige sfeer van PLEASURE VIBES. We dansen, spelen en genieten, ervaren onvergetelijke momenten vol plezier, diepe verbinding en ontdekking. Blinddoeken voegen een extra dimensie toe, terwijl liefdevolle aanraking op zachte matjes plaatsvindt (zonder langdurige binding aan één partner). Laat je meevoeren naar een wereld van verrukking en laat deze bijzondere workshop jouw zintuigen verwennen. 

 

Wil je meedoen? Klik op…

 

Agenda + Aanmelden

 

 

 

 

Bekijk dit filmpje voor een indruk

 

 

 

 

Passie, speelsheid, de tegenpolen vrouwelijke/mannelijke energie, spannende momenten door gebruik van bijvoorbeeld een blinddoek, maar ook een zorgvuldige muziekkeuze geven de oefeningen een heerlijk sprankelende intensiteit.

 

 

Naast de dynamische dansvormen is er veel ruimte voor ‘mindful’ aanraken zoals via subtiele en ook speelse streelmassages in twee- en meertallen.

 

 

 

Een filmpje over MAN-VROUW interactie

 

 

 

 

Verbinding staat hierbij centraal. In de eerste plaats de verbinding met jezelf en van daaruit verbinding met de ander.

 

 

Bij TantricFlow™ gaat het niet om techniek. De zorgvuldige begeleiding van Heino zorgt ervoor dat je je kunt overgeven en je wordt meegenomen in de FLOW… Ben je eenmaal in die FLOW, dan gaat alles veel makkelijker en soepeler dan je ooit zou denken.

 

 

 

Verbinden vanuit jouw hart

 

 

Tijdens het tantrisch dansen maak je – als vanzelf – simpelweg verbinding vanuit jouw hart. Eerst met jezelf, dan met de ander. Iedereen kan het… Iedereen kan meedoen !!

 

 
 

TantricFlow laat je (weer) stromen, meer van jezelf houden en opnieuw verliefd worden op het leven. TantricFlow is daarmee een krachtige katalysator om jouw eigen Innerlijke geluk te (her)ont-dekken en duurzaam te integreren in jouw leven.

 

 

 

Positieve effecten

 

 

TantricFlow™ kan een een zeer positief effect hebben op

 

   • Lekker in je vel zitten 
   • Jouw gevoel van vrijheid 
   • Verbeteren (liefdes)relaties 
   • Aantrekken van passende vrienden / partner(s) 
   • Volgen van je hart 
   • Je gezondheid en vitaliteit 
   • De hoeveelheid lol in je leven 
   • Je gezondheid en vitaliteit 
   • Jouw vrouwelijke/mannelijke kracht 

 

 

 

bij TantricFlow™ is iedereen gelijk

 

Elke TantricFlow™-workshop is paradoxaal genoeg steeds weer anders en in zekere zin ook hetzelfde. TantricFlow™ (Heino) gaat uit van gelijkwaardigheid (beginners en gevorderden bestaan hier niet).

 

 

Een TantricFlow dans-avond begint met een korte geleide meditatie gevolgd door een gitaar-improvisatie door Heino (om even tot rust te komen). Daarna gaat de avond verder met een aantal vrije dansvormen afgewisseld met contactoefeningen, waarbij aanraking en (aan)geraakt worden centraal staan.

 

 

 

Lang, Kort, Hoog, Laag, Breed, Smal, Dun, Dik, Donker, Licht, Man, Vrouw, Jong, Oud… Maakt niets uit… iedereen is welkom. Juist door alle mooie facetten biedt TantricFlow™  jou een unieke mogelijkheid om spelenderwijs te leren, helen, groeien, verbinden, doorvoelen, verwerken, stromen en uiteraard ook veel lol te hebben.

 

 

 

 

Tantrische Interacties

 

 

Passie, speelsheid, sensualiteit, de tegenpolen vrouwelijke/mannelijke energie, spannende momenten door gebruik van bijvoorbeeld een blinddoek, maar ook een zorgvuldige muziekkeuze geven de TantricFlow™ – workshops een heerlijk sprankelende intensiteit.

 

 

Naast de dynamische contactvormen is er ruimte voor ‘mindful’ aanraken zoals via subtiele en ook speelse streelmassages in twee- en meertallen. Hierbij ligt de nadruk op “ont-moeten” (niets moeten, en dus geen moeite doen).

 

 

Heino’s kijk hierop is:

 

“raak de ander aandachtig aan vanuit een liefdevolle staat van zijn (vanuit innerlijke rust, vrede en harmonie). Helemaal aanwezig in het NU, waarbij je er echt even – met al je aandacht – voor de ander bent, nergens van weg hoeft en nergens naar toe hoeft (en “parkeer” daarbij alle behoeftigheid even). Respecteer elkaars grenzen en durf ook – in liefdevolle afstemming –  risico’s te nemen.”

 

Ook de tantrische contact oefeningen kunnen individueel zijn, 1-op-1 of in groepjes van meerdere mensen.

Liefdevolle Verbinding staat hierbij steeds centraal. In de eerste plaats de verbinding met jezelf en van daaruit verbinding met de ander.

 

 

 

Gegeven door

Heino Jansen

 

 

In de woorden van de Workshop-Leider zelf:

 

TantricFlow™ is zoveel meer dan alleen een dans- en contactvorm. Het is een kunst, een levensfilosofie waarbij we de essentie van vrij-laten, los-laten en weg-laten omarmen. Het gaat om het ont-moeten, het niets-moeten, en het doen-door-niet-te-doen. In de stroom van TantricFlow™ ervaren we de pure soepelheid van het leven, waarin we moeiteloos dansen en ons volledig laten onderdompelen in het moment.

 

Het is een uitnodiging om jezelf te zijn, volledig en authentiek, in die gelukzalige staat van “selfless-ness” waarin we ons verbonden voelen met het universum en met elkaar. TantricFlow™ nodigt ons uit om te dansen, te doorleven, en te doorvoelen met een diepe intensiteit die ons in staat stelt om ons ware potentieel te ontdekken en te omarmen.

 

In de dans van TantricFlow™ vinden we geen regels of beperkingen, maar een speelsheid die ons uitnodigt om te experimenteren en te verkennen. Het is een dans van verbinding, waarbij we ons verbinden met onszelf, met anderen en met de energie om ons heen. Het is een dans die ons in staat stelt om te groeien, te leren en te evolueren, terwijl we ons laten leiden door de magie van het moment.

 

TantricFlow™ is een reis, een ontdekkingstocht naar het ware zelf. Het nodigt ons uit om onze eigen unieke expressie te vinden en te delen, en om ons open te stellen voor de oneindige mogelijkheden van het leven. Laat je meevoeren in de betovering van TantricFlow™ en ontdek de schoonheid van verbinding, vrijheid en expressie in al zijn vormen.”

 

 

Mail Heino

 

 

TantricFlow™- Video

 

 

 

Wat zeggen de deelnemers?

 

Beoordeling : ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 

“Hoi Heino, Genoten gisteravond en nu nog. Alle grote en kleine zorgen vergeten, gewoon alleen maar zijn en genieten daarvan. Geweldig zoals je ons vrouwen begeleid naar overgave en de mannen naar tederheid. Het was me een groot genoeg. Alsof je weer kind bent en mag genieten van al wat is.” – Elise den Hertog

 

“Het was een heerlijke avond en heel goed begeleid door jou Heino. Je bent bovendien een goede danser, fijn om dat te ervaren. De groepsenergie was levendig, respectvol en fijn.” – Henny Feenstra

 

“Altijd lekker om de energie zo intens te laten stromen, lekker dansen en “gewoon” zijn! Voor herhaling vatbaar,” – Hartengroet Sarah

 

“Een avond lang op reis. Dansend en anderen ontmoetend het leven doorleven, begeleid door prachtige muziek. Soms tast je in het duister en dan word je vanzelfsprekend door een ander bij de hand genomen. Als afsluiting dans je samen verder alsof je elkaar al heel lang kent. Dat klopt: je hebt immers samen een reis ondernomen.” – Andre Cuperus

 

“I Love It!! Heerlijke avond waar je helemaal jezelf kan zijn!! Liefdevolle verbinding met elkaar!! Gevoel van thuiskomen!!” – Carmen Waalewijn

 

 

“TantricFlow laat je je mannelijke en vrouwelijke kant voelen. Je komt thuis in je eigen lichaam. Vandaar uit kan je de verbinding met een ander aangaan.” – Marcel Schaap

 

“Dansend op de muziek in contact komen met mijn innerlijke vrouw en innerlijke man, die in flow vervloeien tot mijzelf. Om van daaruit contact te maken met de ander, dansend, in de ogen kijkend, spelend in hier en nu. Heerlijk en een feest van erkenning van mezelf!” – Marleen Bos

 

“De muziek was heerlijk en een mooie combi van contactoefeningen en dans, zo ben je heel mooi met alle aandacht bij jezelf” – Marissa le Roy

“Het was een heerlijke, ontspannen avond! Vanuit liefde verbinden met jezelf en andere zielen.” – Sarah Sofie Pieters

 

“Mooie muziek, heerlijke dans en zachte liefdevolle aanraking. .. kortom een hele fijne avond.” – Anita de Vries

 

“Het was weer een bijzondere avond die nog dagen, weken, jaren misschien zelfs nazindert. Van te voren is het voor iedereen spannend hoe het zal gaan en aan het eind van de avond is de zaal gevuld met warmte, letterlijk en figuurlijk. Ik probeer te bedenken wat het is dat deze avonden zo bijzonder maakt. De meeste mensen ontmoet je voor het eerst. Als je ze op een andere plek tegen zou komen zou je heus niet meteen zo dichtbij komen. Het is dus de plek, het zijn de mensen, de samenstelling van de groep, het groepsgevoel dat Heino weet te voeden met het dansen in lange slierten, het tegelijk ademen, alsof dat allemaal vanzelfsprekend is. Heino is tijdens de avond alert op wat er allemaal gebeurt, dat geeft een veilig gevoel. En dat de opbouw van de avonden globaal gezien gelijk is, geeft ons als deelnemers een soort houvast, een feest der herkenning, een kader waarbinnen genoeg speelruimte is.” – Jolie

 

“25 november j.l. mijn eerste avond TantricFlow bij Heino. Als inleiding een mooie improvisatie-solo op gitaar. Dan dansen, warm worden, zacht worden, toch krachtig staan, verbinding maken, weer op mezelf zijn, aarden, elkaar in de ogen kijken, nog meer verbinding maken en weer afscheid en afstand nemen. Tenslotte gestreeld worden en strelen, in verbinding, vanuit overvloed. En alles met respect voor de grenzen van jezelf en de ander. Een heerlijke avond. Prachtig om zo mezelf te ervaren, en de intense verbinding met anderen te beleven. Helemaal warm en rozig weer naar huis.” – Ton Perry

 

“Ik kom al een aantal jaren met enige regelmaat naar de TantricFlow avonden van Heino Jansen op Helios Centrum in Heerde. Meestal ga ik er heel onbevangen naartoe. Ik laat me graag verrassen en zie wel wat er die avond gebeurt. De plek waar het is, de Mega Kota, is mooi en rustgevend. Ik voel mij er altijd meteen thuis. Heino weet heel snel een relaxte sfeer te creëren met live gitaarmuziek, meditatie, speelse oefeningen, dans, knuffels en sensuele aanrakingen waarbij ik mijn eigen grenzen en die van de ander leer verkennen en respecteren. Bij de deelnemers ontstaat telkens weer een verbindend, liefdevol groepsgevoel. Ik maak contact met mezelf en van daaruit contact met de ander. Met zowel mannen als vrouwen. Met z’n allen komen we in een flow. Een Tantric Flow! Aan het eind van de avond voelt het alsof ik een spirituele reis heb gemaakt.
Energetisch opgeladen en in een lichte roes keer ik voldaan huiswaarts.”
Namaste – Frank Konings

 

“Dank je wel voor de bijzondere avond van afgelopen dinsdag en deze fijne eerste kennismaking met Tantric flow .. De locatie, de setting, en jouw veilige begeleiding, aansluitend meebewegend en toch ook ergens sturend/leidend maakten dat mijn weerstand welke ik in het begin voelde al vrij snel verdween
Ik vond het heerlijk om te ervaren, te ontdekken vanuit mijn eigen vrouwelijke en mannelijke energie en van daaruit met de ander. Nog pril, en er zijn vast nog veel grenzen te verleggen en toch voelde dit al als heel vrij in mij …
Genoeg uitdagingen nog op mijn pad, getriggerd in sommige stukken en nog mooie lessen te leren.
Ik heb genoten en ik zal zeker deze avonden aanbevelen bij mensen wie ik ken.
We gaan elkaar vast nog wel een keer weer zien. “
Lieve groet  – Isolde

 

“Dank je wel voor de liefdevolle mooie tantric flow avond.
Ja wat kwam ik heerlijk in de flow.
Zoveel liefde voor mij zelf gevoeld.
In verbinding met de ander, mooie lieve en kwetsbare vrouwen mogen ontmoeten
Liefdevolle en oprechte mannen gevoeld.
Voor het eerst dat ik me veilig en in overgave ben gegaan met de blinddoek om
Wat heb ik mij geliefd bemind gezien en veilig gevoeld.
Op een matrasje een heerlijke bijzondere mooie helende massage mogen geven en ontvangen.
Dankbaar voel ik me dat ik als afsluiting van mijn vakantie een mooie dans avond bij jou heb mee gedaan. “ Knuffffff – Ilonka

 

“Een geweldige avond gisteren, zeg! Tot ver in de middag vandaag voelde ik de energie ervan nog en later in de middag deed de openheid en ruimte van het hartcentrum zich gelden. Een gevoel die ik van de vorige avonden ook had.
Gisteravond merkte ik dat ik weer ontspannener en gemakkelijker met mannen én vrouwen omga. Steeds meer voel ik openheid en acceptatie van mijzelf en de ander en voel ik me in staat tot verbinding met de ander. Zonder verder iets te verwachten. Ik ben nog vol in proces, maar er zijn weer stappen gezet gisteren. Geweldig! Dank je wel voor deze verrassende, liefdevolle avond!” Hartelijke groet, Hans

 


Assisteren bij Heino

 

Vind je het leuk om te assisteren bij Heino? Indien er ruimte is in ons team, laten we nieuwe assistenten toe. Belangrijk als je een verzoek wilt indienen om te assisteren:

 •  Je hebt al een paar keer deelgenomen aan een workshop bij Heino.

 

 • Je bent enthousiast als deelnemer en je wilt ook graag als deelnemer blijven meedoen.

 

 • Je vindt het fijn om er helemaal voor de workshop en deelnemers te zijn.

 

 • Je doet dit om te leren, groeien en nieuwe ervaringen op te doen.

 

 • Je bent in staat om je aan afspraken te houden.

 

 • Je beschikt over eigen vervoer.

 

 • Houd er rekening mee dat wij selectief zijn in het toelaten van nieuwe team-leden. 
   

Wil je bij ons team? Stuur dan een mail naar info@innerlijk-geluk.nl waarin je jouw interesse aangeeft om te assisteren. Indien er plaats voor jou is, ontvang je van ons een aanmeld-link + wachtwoord waarmee je toegang krijgt tot  het aanmeldformulier alsmede de richtlijnen m.b.t. assisteren. Zodra je de richtlijnen hebt gelezen, je je er akkoord mee hebt verklaard en je het aanmeldformulier hebt ingediend, beoordelen wij jouw verzoek.  Je ontvangt van ons een bevestigingsmail zodra wij je toelaten (en van harte verwelkomen) in ons team.