De Magical Mirror Avond is er voor iedereen die het leuk vindt om te ervaren hoe het is om naar Liefde te Stromen en Dansen met en via de ander als spiegel.

 

Het is iets dat we van nature allemaal al in ons hebben… het is daarom vertrouwd en het  levert je veel positiviteit op!

 

 

 


 

Eerstkomende Workshop

Geen evenement gevonden

Voor de volledige agenda klik op…

 

Agenda + Aanmelden

 


 

 

Wat zeggen deelnemers?
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Lieve Heino, wat een bijzonder avond. Fijne oefeningen, gericht naar binnen – naar mijn eigen gevoelswereld- om vervolgens, in liefde en vertrouwen, het contact aan te gaan met de buitenwereld. Daarbij mijn stem laten horen, door positieve eigenschappen die ik zag in de ander uit te spreken, was zowel spannend en helend. Dit proces vervolgens ‘verwerken” in een dans, was de perfecte afsluiting.
Nogmaals dank voor jouw bijdrage in mijn leven, graag tot een volgende keer.
Namasté – Mijn licht groet het licht in jou.” – Elisabeth Creteer

 

“Afgelopen dinsdag heb ik mee mogen doen aan de eerste Magical Mirror avond van Heino op Helios.
Na al heel veel heel mooie ervaringen tijdens de tantric flow avonden, ging ik hier vol vertrouwen en erg nieuwsgierig heen. Maar deze avond heeft mijn verwachtingen ver overtroffen. Nu nog de woorden proberen te vinden om uit te leggen waarom het zo mooi was. Ik weet vooral dat ik me in geen tijden zo positief over mezelf gevoeld heb en merk dat dit gevoel nu 3 dagen later nog steeds aanwezig is. Dit door alle fijne en mooi op elkaar afgestemde oefeningen, de liefdevolle woorden, aanrakingen en blikken die over en weer uitgewisseld (gespiegeld) werden. Het allemaal aan het eind van de avond goed kunnen laten indalen tijdens dansen was een perfecte afsluiting. Wat een ontzettende mooie en warme energie ontstond er in deze fijne groep en onder de bezielende begeleiding van Heino. Heel erg dankbaar dat ik hier bij mocht zijn!” – Heidi Biljard

 

“Zo mooi! Gisteravond bij de Magical Mirror Avond van Heino Jansen gehoord gevoeld en beleefd.. Wat was het een prachtige avond. Een kleine groep en met de magie en zijn prachtige assistente Emmy kwam de verbinding en het gevoel van eenheid snel tot stand” – Geke Dijkhuis-Lindeboom

 

“Lieve Heino Jansen,
Jouw Magical Mirror was echt super leuk. Het heeft mij dieper laten zakken in mijzelf. En tevens geconfronteerd met mijzelf. Maar ook een bevrijdingsgevoel hebben van thuis komen. HEERLIJK. Het smaakt naar meer. Lieve schat. Jij weet telkens weer iets moois neer te zetten, wat op dat moment van toepassing is. Om toch zo een ieder te kunnen raken. Ga zo door. Het brengt mij in ieder geval wel naar mijn Destiny.” – Tilly Dijks

 

 

 

Herken je dit?

 

Je geeft iemand anders een compliment en jij voelt je daardoor opeens ook goed. Je doet een klusje voor een ander en voelt je prettig. De schaterlach van een ander werkt aanstekelijk en roept bij jou ook een lach op.

 

 

 

Misschien herken je dan ook dat wanneer je je van binnen onrustig en vervelend voelt, dat dan bijvoorbeeld een boswandeling (die anders zo fijn is) opeens als oersaai en vervelend kan worden ervaren.

En omgekeerd. Als je je van binnen heel positief voelt (als je verliefd bent bijvoorbeeld), dan ervaar je de buitenwereld en iedereen die je tegenkomt alleen maar als geweldig en fantastisch.

Heb je je wel eens afgevraagd hoe dit komt?

 

Agenda + Aanmelden

 

 

 
 
De buitenwereld is jouw spiegel

Op het eerste gezicht zie je dit misschien niet zo snel, maar als je dieper kijkt dan zie je dat jouw innerlijke zijns-toestand zich weerspiegelt in hoe jij andere mensen, dingen en situaties in je leven ervaart. Let maar eens goed op, dan zul je merken dat alles en iedereen letterlijk een perfecte weerspiegeling is van jouw innerlijk. Wat jij van een ander vindt, zegt dus meer over jezelf dan over die ander. De wereld staat echt op z’n kop als je je hiervan eenmaal bewust wordt.En nu het goede nieuws… Als de buitenwereld een spiegel is van jouw innerlijk, dan heb jij de mogelijkheid om te kiezen hoe jij de de wereld ziet.
 

 

 

Geef jij iemand anders een compliment, dan geef je eigenlijk jezelf een compliment. Geef je iemand anders een liefdevolle omhelzing, dan geef je eigenlijk jezelf die liefdevolle omhelzing. Zie jij de wereld als totaal perfect, dan zeg je eigenlijk … Ik accepteer mezelf precies zoals ik ben. In wezen is het dus alleen maar win-win, want jij voelt je goed en de ander voelt zich goed. Dit werkt zo mooi omdat we op een dieper niveau allemaal verbonden zijn met elkaar.

Dat is nou het basisprincipe van de Magical Mirror Avonden. En tijdens de Magical Mirror Avonden oefenen we hier  – binnen een improviserend los-vast kader – keer op keer mee. En dat kun je net zo vaak doen totdat het een gewoonte is geworden.

 

 

 

 

Wat is een Magical Mirror Avond?

 

De Magical Mirror Avonden die Heino geeft zijn er voor iedereen die wil ervaren hoe het is om van binnenuit gewoonweg positief te zijn. Je ervaart hoe het is om ervoor te kiezen om jezelf en de ander totaal te accepteren zoals het nu al is. In wezen zeg je dan: “ik zie mezelf en de ander als totaal perfect en er hoeft helemaal niets te veranderen”. Als je dit spelenderwijs in groep – onder kundige begeleiding – doet, begint deze positieve energie zich – op miraculeuze wijze – te spiegelen. Je voelt je steeds lekkerder in je vel zitten. Deze magisch spiegeling heeft een zichzelf versterkend effect, waardoor je aan het eind van zo’n avond helemaal positief en opgeladen weer huiswaarts keert. En daarmee is het nog niet afgelopen, want jouw positieve energie zal zich ook in jouw leven gaan manifesteren, waarmee – als je dit regelmatig blijft doen – meer positiviteit in je leven aantrekt.

 

 

 

Wat kun je verwachten op een Magical Mirror Avond?

 

– een warme sfeer van mogelijkheden (en vooral ont-moeten)
– een initiërende Meditatie
– een rust-brengende Gitaarimprovisatie
– Intentie voor de avond uitspreken in de groep
– ont-wapening: samen lachen lol beleven
– speelse oefeningen om je positiviteit aan te wakkeren
– processen waarbij je jouw wensen en verlangens leert omarmen
– een verdiepende oefening om pijn en verdriet los te laten
– oogcontact zonder woorden
– verbindende bewegingsprocessen (kan ook in de vorm van dansen op muziek)
– luchtige (maar krachtige) overtuiging transformaties
– deel-rondjes in tweetallen om ervaringen te delen

 

 

 

 

Positieve effecten

 

De Magical Mirror Avonden zijn ontwikkeld voor iedereen die wil ervaren, oefenen en leren dat je alles en iedereen (en ook jezelf) als totaal perfect kan gaan zien, met als magisch effect dat de wereld dit dan (na een tijdje oefenen en bijhouden) naar jou terug gaat spiegelen. Het is makkelijk en laagdrempelig… het levert je veel positiviteit op… iedereen kan het!

 


 
* Je verhoogt je innerlijke liefdesvibratie waardoor je ervaringen in de buitenwereld als steeds fijner zal gaan ervaren.
* Je ontmoet gelijkgestemden waarmee je dit kan oefenen.
* Je wordt een inspirerend voorbeeld voor anderen.

 

 

 

Hoe zijn de Magical Mirror Avonden ontstaan?

 

Heino Jansen liet zich bij het ontwikkelen van deze avonden inspireren door vele ervaringen met LGA-Training (Large Group Awareness Trainingen), Spiegelogie-groepen, NLP-trainingen, EFT-zelfhulpsessies, Zen-meditatie, Kinesiologie en Shaolin KungFu.

 

Van 2003 tot 2006 organiseerde Heino Jansen op wekelijkse basis een Spiegelogie groep bij hem thuis in Arnhem. In 2005 was Heino medeorganisator van een unieke Spiegelogie-Dag met Willem de Ridder als gast.

 

Het Spiegelogie-programma volgt echter een vast stramien, waar officieel niet van wordt afgeweken en dat is uiteraard prima zoals het is. Heino houdt van een eigen stijl. Liefde betekent voor hem de vrijheid om te improviseren en het toevoegen van leuke, mooie, nieuwe, wisselende, krachtige elementen (en natuurlijk een gitaarimprovisatie, wat zo’n beetje zijn handelsmerk is geworden). Zo ontstond door de jaren heen de Magical Mirror Avond, die hij met veel liefde en toewijding bij Helios geeft.

 


 

 

 

Gegeven door

 

Heino Jansen

 


 

Workshop-Leider & Persoonlijk begeleider

 

Mail Heino