Heino Jansen is ontwikkelaar, grondlegger en docent van unieke workshops, die grotendeels non-verbaal zijn. Focus  is gericht op beweging, dans, liefdevolle aanraking en bewustzijnsgroei. Heino geeft deze workshops op verschillende plekken in het land. Daarnaast is hij persoonlijk begeleider en hij geeft 1-op-1 begeleiding thuis in Arnhem.

 

Mail Heino

 

 

Improviseren en veelzijdigheid

 

Op mijn 14e begon ik met het improviseren op gitaar en piano. Improvisatie en muziek hebben mij altijd erg aangesproken want het is de manier om totaal in de flow van het moment te komen. Nadat ik later in aanraking ben gekomen met vele verschillende dans-stijlen (Argentijnse Tango, Salsa, Zouk, Biodanza maar ook – via KungFu – het meditatieve Tai Chi) begon ik met het combineren van deze stijlen in vrije, improviserende dansvormen.

 

Ik merkte dat ik hierdoor veel meer verbondenheid met mezelf begon te voelen. En tot mijn verbazing ontdekte ik dat deze verbinding met mezelf de sleutel is tot echte verbinding met de ander.

 

 

Ik heb een grote passie om dit te delen. Dit bracht me ertoe om Innerlijk-Geluk-workshops te ontwikkelen. Mijn grote passie voor muziek komt hier heel goed bij van pas. Jarenlang musiceren in improvisatie-bands heeft mij een uniek scala aan prachtige muziek opgeleverd. Het selecteren van de juiste, rakende, ‘groovy’ en krachtige muziek bij de verschillende dansvormen is voor mij een heel inspirerend proces.

 

Ik vind het heerlijk en avontuurlijk om workshops op verschillende locatie’s in het land te geven. Tijdens de TantricFlow™ , MagicalMirror™-workshops  en InnerFreedom™ Weekenden – die ik geef – improviseer ik altijd een stukje op mijn gitaar.

 

 

Daarnaast ben ik graag veelzijdig in actie. Vanuit mij eenmanszaak ben (en blijf) ik daarom tevens werkzaam als LabVIEW-development-expert, innovatie-techoloog, website ontwikkelaar, filmmaker (zie www.heinojansen.nl)  en ondersteun ik mensen bij het transformeren van belemmerende overtuigingen en het (her)ont-dekken van innerlijk geluk.

 

 

 

 

Verbondenheid

 

Op jonge leeftijd merkte dat ik – via dans, musiceren, meditatie – meer en meer verbondenheid met mezelf begon te voelen. En tot mijn verbazing ontdekte ik ook dat deze verbinding met mezelf de sleutel is tot echte verbinding met de ander. 

 

 

 

Heino met assisistente Vanessa van Loon 

 

 

Delen 
Ik heb een grote passie om dit te delen. Dit bracht me ertoe om TantricFlow™ , MagicalMirror™ en InnerFreedom™ workshops te (door)ontwikkelen en geven. Mijn grote passie voor muziek komt hier heel goed bij van pas. Jarenlang musiceren in improvisatie-bands heeft mij een uniek scala aan prachtige muziek opgeleverd. Het selecteren van de juiste, rakende, ‘groovy’ en krachtige muziek bij de verschillende oefen- en dansvormen is voor mij een heel inspirerend proces.
 

 

 

 

Op verschillende locaties in het land geef ik workshops in mooie zalen, waarbij ik ook altijd een stukje op mijn gitaar improviseer.

 

 

 

 

 

En verder…

 

Naast het geven van workshops aan grotere groepen, geef ik – zoals al eerder genoemd – thuis 1-op-1 begeleiding, waarbij ik mensen individueel ondersteun bij het transformeren van belemmerende overtuigingen en het (her)ont-dekken van innerlijk geluk.

 

 

 

En… Ik heb een enorme passie voor piano spelen… plus… de 15 gitaren in mijn huis… Ik (ver)bouw ze, werk constant aan een mooi eigen geluid, stel ze af, optimaliseer ze,  vertroetel ze, bespeel ze… Dus Als solo-gitarist in een rock-band tref je mij (soms) nog steeds met heel veel plezier (met een gitaar in mijn handen) op de planken. . Sessies en Workhops geven is voor mij echt iets wat ik met Liefde en Passie doe.