Algemene Voorwaarden Innerlijk-Geluk
 

 

Wat doen wij met jouw gegevens?
Bij aanmelding stel je je naam en email-adres beschikbaar aan www.innerlijk-geluk.nl. Wij gaan zorgvuldig om met deze gegevens. Jouw gegevens worden exclusief door ons gebruikt om jou op de hoogte te stellen van de workshop waarvoor je je hebt aangemeld alsmede komende innerlijk-geluk workshops en/of agenda wijzigingen.

 

Indien je geen prijs (meer) stelt op deze informatie, dan kun je dit melden door middel van een email aan info@innerlijk-geluk.nl

 

Lees ons privacy-beleid voor uitgebreidere informatie omtrent jouw gegevens.

 

 

 

Inschrijfvoorwaarden avondworkshops, dagworkshops, weekendworkshops

 

Betaling van avond- en dagworkshops onder € 150,-
Bij aanmelding voor een workshops onder € 150,- dient het gehele bedrag bij aanmelding te worden betaald via iDeal. Workshopbedragen tot en met € 25,- worden bij annulering niet gerestitueerd of doorgeschoven.

 

NB: Contante betalingen aan de zaal (zonder aanmelding vooraf) zijn doorgaans toegestaan. Omdat dit tijdrovend is en extra werk oplevert, wordt hier wel een administratieve toeslag voor berekend. De hoogte hiervan wordt vermeld op onze website bij de aankondiging van de betreffende workshop.

 

 

 

Annuleringsvoorwaarden avond- en dagworkshops boven € 25,- maar onder € 150,-
Bij bedragen onder € 150,- is restitutie niet mogelijk.

Indien de avond- of dagworkshop langer dan 36 uur voor aanvang wordt geannuleerd, kan het bedrag worden doorgeschoven naar een latere workshop tegen betaling van € 25,- omboekingskosten. Het doorgeschoven bedrag moet in één keer en binnen 12 maanden worden gebruikt. Wanneer een dag- of avondworkshop korter dan 36 uur voor aanvang wordt geannuleerd, kan het daarvoor betaalde bedrag niet meer worden doorgeschoven.

 

 

 

Betaling van workshops/trainingen boven € 150,-
Bij aanmelding voor een workshop boven € 100,- is € 50,- inschrijfgeld via iDeal verschuldigd. Je kunt er ook voor kiezen het gehele workshopbedrag in 1 keer via iDeal te betalen. Pas na de (aan)betaling ben je echt ingeschreven!

Betaal je € 50,- aan, dan dien je de rest van het bedrag uiterlijk 2 weken voor de workshop te betalen.

 

 

 

Annuleringsregels voor workshops boven € 150,-
Annuleren tot 2 weken voor aanvang van een weekend workshop:

* Optie 1: de € 50,- aanbetaling wordt niet terugbetaald, de rest van het overgemaakte bedrag wordt op jouw verzoek gewoon door ons teruggestort.
* Optie 2: je kunt er voor kiezen het gehele cursusbedrag (indien volledig betaald) door te laten schuiven naar een workshop van later datum. Het bedrag moet binnen 12 maanden en in één keer geheel worden gebruikt. Je kunt een cursusbedrag slechts 1 keer en alleen in zijn geheel doorschuiven. Zeg je dan weer af, dan vervalt het bedrag.
Aan omboeken zijn kosten verbonden: € 25,- per omboeking.

Annuleren korter dan 2 weken voor het weekend/de meerdaagse workshop:
Zo kort tevoren wordt het cursusbedrag niet meer terugbetaald. Er zijn wel mogelijkheden om het betaalde bedrag grotendeels door te schuiven.

 

 

 

Afzegging van een weekend workshop korter dan 2 weken maar meer dan 48 uur tevoren
Je kunt je cursusbedrag in zijn geheel laten doorschuiven naar een andere workshop op een later tijdstip (niet later dan 12 maanden na de oorspronkelijke cursusdatum).

Aan omboeken zijn kosten verbonden: € 25,- per omboeking. Je kunt een cursusbedrag slechts 1 keer en alleen in zijn geheel doorschuiven. Zeg je dan weer af, dan vervalt het gehele bedrag.

 

 

 

Afzegging van een weekend workshop minder dan 48 uur tevoren
Je kunt je cursusbedrag minus het volpension (€ 60,- per workshopdag dus € 120,- per weekend en € 180,- voor een 3-daagse) laten doorschuiven naar een andere workshop op een later tijdstip (niet later dan 12 maanden na de oorspronkelijke cursusdatum). Je kunt een cursusbedrag slechts 1 keer en alleen in zijn geheel doorschuiven. Zeg je dan weer af, dan vervalt het bedrag.

Aan omboeken zijn kosten verbonden: € 25,- per omboeking.

 

 

 

Zonder afzegging niet verschijnen op een workshop
Geen restitutie, geen doorschuiven van enig deel van het cursusbedrag mogelijk.

 

 

 

Let op !

Wanneer je annuleert en gebruik wilt maken van de mogelijkheid om om te boeken, mail dan tijdig en  altijd persoonlijk naar info@innerlijk-geluk.nl