Ben je op deze pagina beland en wil je terug?  Ga Terug
 

 

 


 

Info over de TantricLife™- Workshop

 

Tijdens een TantricLife workshop praten we met elkaar over tantrisch leven.
 
TantricLife
19:00 Deuren van de Virtuele Zaal Open
19:30 Start Workshop
22:30 Eind Workshop daarna nog even napraten
22:45 Eind van de Sessie
 
 
Na je aanmelding en betaling (via www.aanmelden-bij-heino.nl) ontvang je jouw mail met ALLE informatie om deel te nemen.

 
 

Tijdens TantricFlow™-dagen en -weekenden blijkt keer op keer dat er meer tijd gewenst is om met elkaar te praten over tantrische onderwerpen. Deelnemers raken maar niet uitgepraat over onderwerpen als liefde, seksualiteit, angst voor afwijzing/verlating, jaloezie, bindingsangst, intimiteit, aanraking, relatie’s en hoe daar mee om te gaan als man/vrouw (als single of in een relatie). Vaak leidt het open delen – met gelijkgestemden – hierover tot een extra diepe verbinding + meer rust en vertrouwen in jezelf.

 
 

Een tantrische levensstijl – waarbij er niets wordt veroordeeld/afgewezen/onderdrukt en tevens niets wordt nagejaagd/opgezocht – leidt tot inzicht en een (versnelde) bewustzijnsgroei m.b.t. eerdergenoemde onderwerpen.

 
 

Deze workshop gaat over “Tantrisch Leven”. TantricLife™, is voor een belangrijk deel verbaal en daarmee mooie aanvulling op het non-verbale TantricFlow™.

 
 

Wat kun je verwachten tijdens deze workshop?

 
 

Op het pad van “tantrisch leven” kun je van alles ont-moeten. Liefde, Angst, Jaloezie, Afwijzing, Plezier, Lol, Veroordeling, Passie, Seksualiteit, Flow…

 
 

TantricLife wordt begeleid en ingeleid door Heino Jansen, waarbij we beginnen met een geleide meditatie en een gitaarimprovisatie. Daarna zal Heino beginnen met een onderwerp dat – in het kader van TantricLife – boeiend en interessant is, de interesse wekt en (eventueel) vragen oproept. Aan de hand van steeds weer een wisselend onderwerp praten en delen we samen verder. Dit kan in de hele groep zijn, in tweetallen of in meertallen.

 
 

Veiligheid is uiteraard belangrijk. We dragen er zorg voor dat alles wat gedeeld wordt, binnen de groep blijft. Daartoe werken we met een mondelinge geheimhoudingsverklaring, waarmee elke afzonderlijke deelnemer bij aanvang van de workshop akkoord dient te gaan om mee te kunnen doen aan de betreffende workshop.

 


 

 

 

Ben je op deze pagina beland en wil je terug?  Ga Terug