Heino Jansen is ontwikkelaar, grondlegger en docent van unieke workshops, die grotendeels non-verbaal zijn. Focus  is gericht op beweging, dans en bewustzijnsgroei. Heino geeft deze workshops op verschillende plekken in het land. Daarnaast is hij persoonlijk begeleider en hij geeft 1-op-1 sessies thuis in Arnhem aan mannen, vrouwen en stellen.

 

Mail Heino

 

 

Na te zijn opgegroeid in een instabiele en onveilige gezinssituatie, begon ik op mijn 14e met mijn grote passie: gitaar en piano spelen. Vooral door improvisatie op deze instrumenten ontdekte ik voor het eerst wat flow (‘stromen’) is en dat er altijd een onuitputtelijke bron van liefde in ieder mens (dus ook in mij) aanwezig is.

 

Desondanks belandde ik – na 20 jaar werken als internationaal HiTech-Ingenieur – in een heftige burn-out. Voor mij een teken om mijn hart te gaan volgen! Advaita Vedanta, NLP (ik ben gecertificeerd Master-practiioner NYTI), Zen meditatie, tantra, Kashmierse Massage en improvisatie-dans bleken daarbij enorme eye-openers en essentiële sleutels tot het thuis komen bij mezelf.\

 

 

Na een jarenlange (internationale) opleiding tot spiritueel-trainer/coach/docent, volg ik mijn hart als Dans- FLOW-Workshop Ontwikkelaar/Leider. Daarnaast ondersteun mensen individueel bij het transformeren van belemmerende overtuigingen en het (her)ont-dekken van innerlijk geluk. In dit kader kun je bij mij terecht voor persoonlijke sessies als innerlijk-geluk coach.

 

 

Mijn missie is om mensen te ondersteunen bij het zich (weer) – in vrijheid – verbinden. Eerst met de essentie in zichzelf, daarna met de ander (daarna met het leven zelf).  

 

 

 

Improviseren

 

 

Op mijn 14e begon ik met het improviseren op gitaar en piano. Improvisatie en muziek hebben mij altijd erg aangesproken want het is de manier om totaal in de flow van het moment te komen. Nadat ik later in aanraking was gekomen met vele verschillende dans-stijlen (Argentijnse Tango, Salsa, Zouk, Biodanza maar ook het meditatieve Tai Chi) begon ik met het combineren van deze stijlen in vrije, improviserende dansvormen.

 

 
 
 
 

 

 

Verbondenheid

 

Ik merkte dat ik hierdoor veel meer verbondenheid met mezelf begon te voelen. En tot mijn verbazing ontdekte ik dat deze verbinding met mezelf de sleutel is tot echte verbinding met de ander. 

 

 

 

Heino met assisistente Vanessa van Loon 

 

 

Delen 
Ik heb een grote passie om dit te delen. Dit bracht me ertoe om TantricFlow™ , MagicalMirror™ en InnerFreedom™ workshops te ontwikkelen. Mijn grote passie voor muziek komt hier heel goed bij van pas. Jarenlang musiceren in improvisatie-bands heeft mij een uniek scala aan prachtige muziek opgeleverd. Het selecteren van de juiste, rakende, ‘groovy’ en krachtige muziek bij de verschillende oefen- en dansvormen is voor mij een heel inspirerend proces.
 

 

 

 

Op verschillende locaties in het land geef ik workshops in mooie zalen, waarbij ik ook altijd een stukje op mijn gitaar improviseer.

 

 

 

 

 

En verder…

 

Naast het geven van workshops aan grotere groepen, geef ik thuis 1-op-1 sessies, waarbij ik mensen individueel ondersteun bij het transformeren van belemmerende overtuigingen en het (her)ont-dekken van innerlijk geluk.

 

 

 

Als gitarist in een rock-band sta ik nog steeds met heel veel plezier op de planken. Sessies en Workhops geven is voor mij echt iets wat ik met Liefde en Passie doe.

 

 

 

 

… last but not least…

 

“Practise whatYou preach”… “Doen wat ik zeg”… “Me houden aan de afspraken met mezelf”… Ja, het is op mij van toepassing. Ik leef het pad van Innerlijk-Geluk. Dat betekent dat ik verantwoordelijkheid neem voor alles wat er op mijn pad komt. Ik zie dit alles als een spiegel om van te leren en te groeien… En zeker ook om te weten waar ik zelf sta op dit moment.

 

 

Ik ben – in dit kader – heel blij met de Workshops en Sessies die ik mag geven. Dankbaar ben ik naar de vele mooie mensen die zo graag meedoen aan mijn workshops en 1-op-1 sessies.

 

 

Het meest bijzondere voor mij is echter nog steeds dat er – door het principieel bewandelen van dit pad – ware duurzame Liefde in mijn leven is gekomen…

 

 

 

Dankbaar dat ik op deze basis een inspiratie-bron mag zijn om jou (ook) te verbinden met de LIEFDE in jezelf.