Heino verzorgt OPEN (blote voeten) dans- en FLOW-workshops van hoge kwaliteit.  De grotendeels non-verbale workshops vinden plaats op diverse locaties en zijn toegankelijk voor iedereen, die de bron van innerlijk geluk weer nieuw leven wil inblazen (en natuurlijk ook voor iedereen die deze bron wil blijven voeden).

 

Want weet je…  Innerlijk-Geluk betekent niet dat alles perfect moet zijn, maar is eerder het vermogen om het “imperfecte” te ervaren als totaal OK! Hierdoor kan alles weer gaan stromen. En dat stromen zul ervaren als je regelmatig meedoet aan een dans- en flow-workshop met Heino Jansen.

 

Ben je inmiddels toe aan meer rust, ruimte, vrijheid en vrede in jouw leven? Zoek je daarvoor een workshop die grotendeels non-verbaal is met daarbij een begeleider die kundig, integer en professioneel is? 

 

 

Check de agenda + locatie’s door te klikken op…

 

 

Agenda + Aanmelden

 

 

Innerlijk-Geluk met Heino Jansen

 

 

Innerlijk Geluk is in wezen onze natuurlijke staat van zijn. Toch zijn de meeste mensen het contact met innerlijke geluk en de vreugde die daarin aanwezig is, verloren.

 

 

 

 

De Innerlijk-Geluk sessies en workshops met Heino Jansen zijn een geweldig hulpmiddel om het geluk in jezelf (opnieuw) te ervaren en te LEVEN. 
Onafhankelijk van de omstandigheden buiten jou!

 

 

Welke sessies / workshops zijn er?

 

 • Persoonlijke Sessies
  Locatie : Arnhem
  (vanaf € 80 per Sessie)

 

 • TantricFlow™- Workshops
  Locatie : Wisselende locatie’s + frequent bij Helios Heerde
  (vanaf € 25 per Workshop van 3 uur)
 • MagicalMirror™- Workshops
  Locatie : Helios Heerde
  (vanaf € 25 per Workshop van 3 uur)
 • InnerFreedom™ – Weekenden
  Locatie : Helios Heerde
  (vanaf € 295 per Weekend inclusief volpension)

 

(alle prijzen zijn inclusief BTW)

 


Positieve effecten

 

 

Deze sessies en workshops hebben een positief effect op: 

 • Lekker in je vel zitten
 • Jouw gevoel van vrijheid
 • Beter kunnen samenwerken
 • Verbeteren (liefdes)relaties
 • Aantrekken van de juiste partner(s)
 • Vriendschappen
 • Volgen van je hart
 • Gezondheid
 • De hoeveelheid lol in je leven
 • Jouw vrouwelijke/mannelijke kracht

 


Rust, Vrede, Harmonie

 

In de loop van ons leven kunnen er hardnekkige belemmerende overtuigingen ontstaan. De druk die we hierbij voelen houdt ons vervolgens gevangen. Hierdoor is het moeilijk en vaak zelfs onmogelijk om in verbinding te blijven met het gevoel van vrijheid en geluk in onszelf.

 
Als we leren om van binnen uit vrij te zijn, zullen we de duurzame vrede en harmonie in onszelf gaan ontdekken. We ervaren innerlijke rust, geluk en acceptatie. Opeens trekken we dingen, situaties en mensen aan in ons leven die veel beter passen bij deze nieuwe, vredige bewustzijnstoestand. De  Innerlijk-geluk workshops ondersteunen jou optimaal bij het weer thuiskomen in de innerlijke vrijheid waar we ons zo fijn bij voelen.

 


Improviseren

.

 

De kracht van improviseren is dat dit jou in het huidige moment brengt. En daarmee kom je in de FLOW. Je gaat (weer) ‘stromen’. In de flow zijn brengt jou uit je hoofd, in je lijf en daarmee in contact met het geluk in jezelf.

 

 

Gegeven door

Heino Jansen

 

Workshop-Leider & Persoonlijk begeleider


info@innerlijk-geluk.nl

 

Mail Heino

 

 

Interview met Heino

 

 

 

Wat zeggen deelnemers?

“Heino, jij combineert jouw aardse energie, met de fijngevoelige, en vooral liefdevolle energie. Er ontstond in de groep een hartverbinding, gecreëerd door jouw veilige bedding en het vermogen je zelf kwetsbaar op te stellen en jezelf te zijn, ook genietend van jouw prachtige, intuitieve gevoelsmuziek. Namaste.” 

– Yvonne 

“Dansen, plezier, verbinding, aanraken, geraakt worden, aangeraakt worden, contact , stromen.. Heino creëert een veilige zachte en sfeer en is enthousiast. Hele fijne workshop!” 

– Simone 

“Er ontstond heel veel verbinding en gelijkwaardigheid in de groep, met een goede begeleider die weet wat hij doet.” 

– Jenneke 

“Het vertrouwen wordt spelenderwijs, door diverse oefeningen, prachtig opgebouwd door Heino als begeleider. Dank voor je openheid en kwetsbaarheid en je opstelling om dit, als zijnde één van de groepsleden, samen met ons te doen.” 

– Rob 

“Heel veel mooie elementen, fijne oefeningen, prachtige muziek. Heino, jouw persoonlijke stijl is een mooie mengeling van kracht en kwetsbaarheid, lief en streng, gestructureerd en licht chaotisch. Ik houd daar wel van. Hiermee creëer je veiligheid en vrijheid. En…. je prachtige gitaarspel. Het tintelt in me door.” 

– Désirée  

“Dank! Vele aanknopingspunten. Advaita Vedanta, waar ik nu best wel druk mee bezig ben. Voelt aan als het thuiskomertje, waar ik jarenlang naar opzoek was.”

– Hugo

“Ik heb oude denkbeelden doorbroken en hiermee een nieuw bewustzijn bereikt.”

– Michael

“Heino is een prima begeleider die zich open en kwetsbaar durft open te stellen waardoor er van alles kan en mag gebeuren en ieder dat ook durft te doen. Bedankt allemaal. Veel liefs en een hartegroet.”

 – Marie-Therese